Libnet.ro
UNICEF

19:15

Americanii, detronati. Cine a creat cel mai puternic supercomputer din lume.

România Liberă România Liberă,
Americanii, detronati. Cine a creat cel mai puternic supercomputer din lume.

Chinezii au construit cel mai rapid calculator din lume si au invins, pentru a doua oara, supercomputerul Titan, dezvoltat de SUA, scrie Agerpres. Noul computer, Tianhe-2, dezvoltat de Universitatea Nationala de Tehnologia Apararii din orasul Changsha, in centrul Chinei, are o capacitate de procesare de 33,86 petaFLOPS floating point operations per second - n. red. ), echivalentul a 33. 860 de trilioane de operatiuni pe secunda. Tainhe-2 devanseaza astfel supercomputerul Titan al . continuă pe România Liberă

Americanii, detronati. Cine a creat cel mai puternic supercomputer din lume.

Chinezii au construit cel mai rapid calculator din lume si au invins, pentru a doua oara, supercomputerul Titan, dezvoltat de SUA, scrie Agerpres. Noul computer, Tianhe-2, dezvoltat de Universitatea Nationala de Tehnologia Apararii din orasul Changsha, in centrul Chinei, are o capacitate de procesare de 33,86 petaFLOPS floating point operations per second - n. red. ), echivalentul a 33. 860 de trilioane de operatiuni pe secunda. Tainhe-2 devanseaza astfel supercomputerul Titan al .

Incep lucrarile la cel mai puternic laser din lume

In Romania va exista cel mai puternic laser din lume, iar lucrarile de constructie vor fi inaugurate vineri pe platforma de la Magurele. De o complexitate fara precedent, acest proiect va transforma Romania intr-un pol de atractie pentru cercetatori din intreaga lume. Va fi de o mie de ori mai puternic decat cel care functioneaza acum la Institutul National de Fizica. Vezi si: VIDEOREPORTAJ Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi .

Incep lucrarile la cel mai puternic laser din lume

In Romania va exista cel mai puternic laser din lume, iar lucrarile de constructie vor fi inaugurate vineri pe platforma de la Magurele. De o complexitate fara precedent, acest proiect va transforma Romania intr-un pol de atractie pentru cercetatori din intreaga lume. Vezi si: VIDEOREPORTAJ Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi .

Cel mai puternic om al planetei se intalneste cu o prostituata?

O dama de companie ar fi pus pe butuci casnicia celui mai puternic om al planetei. Jurnalistii de la tabloidul THE GLOBE sustin ca Barack si Michelle Obama nu mai impart patul conjugal de ceva vreme. Mai.

Poti sa crezi? Cel mai puternic barbat de pe Pamant a fost grasun

Admirat de o intreaga lume, viata sa a fost mai putin placuta la inceputuri, atunci cand era.

China are cel mai rapid supercomputer din lume, de doua ori mai rapid decat Titan, concurentul din SUA

A fost publicata lista celor mai rapide calculatoare din lume, iar chinezii au preluat primul loc cu un supercomputer. Tianhe-2, creat cu doi ani mai devreme decat se credea, a ajuns direct pe primul loc in clasamentul realizat la Conferinta Internationala de Supercalculatoare.

Business Report:Imprumuturile Romaniei: Datoria administratiei publice in criza. Beneficiarii si trendurile; Cine e cel mai mare latifundiar al Romaniei, cat pamant are si ce face cu el; Saptamana fierbinte pentru piata de capital

Exporturile romanesti, incurajate de cresterea accesului pe piata americana. Cresterea accesului pe piata americana, prin reducerea barierelor tarifare, dar mai ales. Baronii din Transporturi au inceput asaltul asupra belgianului de la Tarom. Pionii ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, au inceput asaltul pentru debarcarea lui Christian Heinzmann de la.

O productie romanesca, cel mai bun film TV la Festivalul de la Monte Carlo.

Lungmetrajul De ce fierbe copilul in mamaliga/ Aglaja, de Krisztina Deak, a fost marele castigator al Festivalului de Film de Televiziune de la Monte Carlo 9 - 13 iunie), informeaza presa maghiara, citata de Mediafax. O coproductie Romania/Ungaria/ Polonia, De ce fierbe copilul in mamaliga a castigat trei trofee, pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cea mai buna interpretare feminina Eszter onodi). In speranta unei vieti mai bune, o familie romano-maghiara de circari .

Cel mai recent album al Black Sabbath a trimis trupa pe primul loc in clasamentul britanic, dupa o pauza de 43 de ani

Cel mai recent album al trupei Black Sabbath, 13, s-a pozitionat pe primul loc in topul britanic, dupa o pauza de 43 de ani, potrivit reprezentantilor de la Official Charts Company, citati de.

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone va fi anuntat maine

Smartphone-ul Ascend P6 al celor de la Huawei a fost victima multor zvonuri, doar ca acum sa ne pregatim in sfarsit pentru momentul adevarului. Ascend P6 are mari sanse sa fie cel mai speculat smartphone al celor de la Huawei. Cu o campanie intensa de promovare si cateva zvonuri care au pornit probabil tocmai de la cei responsabili de productie, P6 trebuie sa fie telefonul care le va asigura asiaticilor o crestere a ratei de adoptie in SUA. Noul terminal .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )