Libnet.ro
UNICEF

13:00

Incep lucrarile la cel mai puternic laser din lume

Hotnews Hotnews,
 Incep lucrarile la cel mai puternic laser din lume

In Romania va exista cel mai puternic laser din lume, iar lucrarile de constructie vor fi inaugurate vineri pe platforma de la Magurele. De o complexitate fara precedent, acest proiect va transforma Romania intr-un pol de atractie pentru cercetatori din intreaga lume. Va fi de o mie de ori mai puternic decat cel care functioneaza acum la Institutul National de Fizica. Vezi si: VIDEOREPORTAJ Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi . continuă pe Hotnews

Incep lucrarile la cel mai puternic laser din lume

In Romania va exista cel mai puternic laser din lume, iar lucrarile de constructie vor fi inaugurate vineri pe platforma de la Magurele. De o complexitate fara precedent, acest proiect va transforma Romania intr-un pol de atractie pentru cercetatori din intreaga lume. Vezi si: VIDEOREPORTAJ Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi .

Astazi incepe, la Magurele, construirea celui mai mare laser din lume

Consortiul condus de grupul austriac Strabag, din care mai fac parte companiile Zublin si Aedificia Carpati, va incepe, astazi, la Magurele, constructia cladirii care va adaposti cel mai mare laser din lume.

Maine incepe in Romania construirea celui mai mare LASER din lume. Puterea lui ar putea duce la teleportarea din Star Trek

Cladirea celui mai mare laser din lume va fi construita la Magurele pe amortizoare seismice, pentru a se evita un dezastru ce ar putea fi provocat de vibratii, iar corpul dedicat fasciculului gama va avea nu mai.

Un japonez, recunoscut drept cel mai varstnic barbat din lume, a murit la 116 ani

Un japonez, recunoscut drept cel mai varstnic barbat din lume, a murit la varsta de 116 ani, au anuntat oficiali din tara sa. Jiroemon Kimura a murit, miercuri, din cauze naturale, fiind internat intr-un spital.

Sony lanseaza VAIO Pro, cel mai usor Ultrabook din lume.

Cel mai usor Ultrabook de 29,4cm 11,6) / 33,7cm 13,3) cu capabilitati tactile din lume Construit solid, din fibre de carbon uni-directionale Tastare confortabila datorita suportului ergonomic pentru palme si a tastaturii iluminate VAIO Pro, disponibil in variantele de 11/13 inch, este cel mai usor Ultrabook cu ecran tactil din lume, proiectat pentru utilizatorii care isi doresc un sistem portabil, performant si rezistent. Ambele variante VAIO Pro sunt .

Victor Ponta, la inaugurarea lucrarilor de constructia a Laserului de la Magurele: Se pot face lucruri foarte bune si in Romania

Ceremonia de inaugurare a lucrarilor de constructie a infrastructurii proiectului Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI - NP) a avut loc vineri, pe platforma de cercetare Magurele, evenimentul fiind organizat de Guvern, Ministerul Educatiei Nationale si Institutul de Fizica si Inginerie Nucleara - Horia Hulubei IFIN - HH). Vezi in articol principalele declaratii ale premierului Victor Ponta, invitat la inaugurare. Vezi si: VIDEOREPORTAJ Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi .

Cel mai mare laser din lume incepe aventura de la Magurele: se inagureaza santierul constructiei unde va fi ELI-NP

Constructia superlaserului de la Magurele, ELI-NP, va incepe in perioada urmatoare, maine. 14 iunie, urmand sa fie inaugurat santierul.

A aparut cel mai subtire ceas din lume: Este mai subtire decat un card si nu are butoane

CST-o1 este cel mai subtirea ceas din lume. Potrivit Daily Mail, acesta este mai subtire decat un card si foloseste un display ink electronic, tehnologie care este folosita si pentru ecranului e-readerului.

A aparut cel mai subtire ceas din lume: Este mai mic decat un card si nu are butoane

CST-o1 este cel mai subtirea ceas din lume. Potrivit Daily Mail, acesta este mai subtire decat un card si foloseste un display ink electronic, tehnologie care este folosita si pentru ecranului e-readerului.

MISTERUL ascuns in spatele celui mai cunoscut tablou din lume a fost descifrat. E ca si cum s-a facut lumina dintr-odata!

Este cel mai cunoscut si totodata controversat tablou din lume, iar criticii de arta sustin ca in spatele lui s-ar afla o multime de simboluri si semne menite sa ne descopere o lume ascunsa si plina de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3065 seconds )