Libnet.ro
UNICEF

01:05

Americanii ne trag de urechi pentru modificarile la legile Justitiei

România Liberă România Liberă,
Americanii ne trag de urechi pentru modificarile la legile Justitiei

Departamentul de Stat al SUA isi exprima ingrijorarea fata de faptul ca Parlamentul Romaniei ia in calcul o legislatie care ar putea submina lupta anticoruptie si ar putea afecta independenta sistemului judiciar si cere Parlamentului sa respinga propunerile care slabesc statul de drept. continuă pe România Liberă

Americanii de trag de urechi pentru modificarile la legile Justitiei

Departamentul de Stat al SUA isi exprima ingrijorarea fata de faptul ca Parlamentul Romaniei ia in calcul o legislatie care ar putea submina lupta anticoruptie si ar putea afecta independenta sistemului judiciar si cere Parlamentului sa respinga propunerile care slabesc statul de drept.

Hotii nu ma lasa, vreau sa stau in casa: Protest, la Iasi, fata de modificarile la legile justitiei

Iesenii au iesit duminica seara in strada pentru a protesta fata de modificarile la legile justitiei. Potrivit ziaruldeiasi. ro, cel putin o mie de persoane s-au adunat in Piata Unirii, de unde au.

Nu suntem o natie de hoti: Sibienii au iesit in strada pentru a contesta modificarile la legile justitiei (FOTO)

Masurile pe care coalitia de la putere se pregateste sa le ia cu privire la legile justitiei au scos din nou oamenii in strada. Proteste sunt organizate duminica seara in Capitala, dar si in.

Nu suntem o natie de hoti: Sibienii au iesit in strada pentru a contesta modificarile la legile justitiei (FOTO, VIDEO)

30 Peste 3. 000 de persoane participa la protestele din centrul Sibiului. Masurile pe care coalitia de la putere se pregateste sa le ia cu privire la legile justitiei au scos din nou oamenii.

Departamentul de stat al SUA, lovitura de gratie pentru PSD: Cerem Parlamentului Romaniei sa respinga modificarile legilor justitiei care slabesc statul de drept si pun in pericol lupta impotriva coruptiei

Departamentul de stat american transmiteun mesaj extrem de ferm Romaniei, in contextul in care se pregateste adoptarea in mare graba a modificarilor la legile justitiei. La o zi dupa.

Iordache SFIDEAZA SUA si anunta ca MERGE iNAINTE cu legile JUSTITIEI: Despre ce discutam?!

Seful Comisiei speciale privind justitia, Florin Iordache, sfideaza avertismentul transmis luni de Departamentul de stat al SUA cu privire la modificarile la legile justitiei. Fostul ministru a declarat ca mesajul.

Iordache sfideaza SUA si anunta ca merge inainte cu legile justitiei: Despre ce discutam?

Seful Comisiei speciale privind justitia, Florin Iordache, sfideaza avertismentul transmis luni de Departamentul de stat al SUA cu privire la modificarile la legile justitiei. Fostul ministru a declarat ca mesajul.

Mihai Tudose spune ca nu se simte vizat de proteste: Legile justitiei sunt in Parlament, modificarile Codului fiscal sunt in Parlament

Premierul Mihai Tudose spune ca nu se simte vizat de proteste, el spunandu-le luni jurnalistilor ca legile justitiei, precum si Codul fiscal, sunt in Parlament. Legile justitiei sunt in Parlament, deci nu raspund eu ca si Guvern. In ceea ce priveste modificarile din Codul Fiscal, isi urmeaza cursul, sunt in Parlament. ) Eu m-am uitat si eu la televizor aseara. Eu n-am vazut vreo palma din aia mare cu fiscalitatea, a afirmat Mihai Tudose, citat de News. ro.

Ministerul Public: Modificarile adoptate de Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei contureaza premisele eliminarii independentei procurorului

Ministerul Public avertizeaza ca forma in care au fost modificate unele articole de lege in Comisia speciala din Parlament in care se discuta Legile Justitiei contureaza, in mod evident, premisele eliminarii independentei procurorului, ca prima etapa pentru anularea statutului de magistrat al acestuia.

Modificarile la legile justitiei i-au scos in strada si pe romanii din DIASPORA: Proteste, organizate la Londra, Paris, Amsterdam, Milano sau Oslo (VIDEO)

Noi manifestatii au loc duminica seara. Romanii ies din nou in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei, respingerea in Parlament a Ordonantei privind modificarea legislatiei fiscale si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )