Libnet.ro
UNICEF

01:06

Amiralul Emil Cico Dumitrescu a incetat din viata chiar de ziua sa

Antena3 Antena3,
Amiralul Emil Cico Dumitrescu a incetat din viata chiar de ziua sa

Amiralul Emil Cico Dumitrescu a murit, joi, la varsta de 84 de ani, chiar de ziua sa, desi, dupa cum declara la un moment dat, isi dorea sa traiasca 120 de ani. Potrivit surselor din anturajul familiei, su. continuă pe Antena3

DOLIU! Amiralul Emil Cico Dumitrescu s-a stins din viata

Amiralul Emil Cico Dumitrescu, acuzat de crime impotriva umanitatii in Dosarul Revolutiei, s-a stins din viata, joi, la varsta de 84 de ani. Acesta a murit chiar de ziua sa, scrie.

Amiralul Emil Cico Dumitrescu, anchetat pentru crime impotriva umanitatii in dosarul Revolutiei, a murit chiar de ziua lui

Amiralul Emil Cico Dumitrescu, acuzat de crime impotriva umanitatii in Dosarul Revolutiei, s-a stins din viata, joi, la varsta de 84 de ani. Acesta a murit chiar de ziua sa, scrie.

Radu Banciu, despre mortul zilei Emil Cico Dumitrescu: Asta era amiral! Cu cat erai mai imbecil cu atat erai mai sus pus (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu decesul amiralului Emil Cico Dumitrescu. incep cu doua vesti cutremuratoare aceasta emisiune. Prima este moartea amiralului Cico.

Igor Dodon, despre Mihai Eminescu: S-a nascut moldovean. A plecat din viata n Romnia

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, insista ca Mihai Eminescu este moldovean. S-a nascut moldovean, in Moldova. A plecat din viata in Romania, a afirmat Dodon. El a marturisit ca in studentie a fost pe punctul de a traduce in limba franceza Luceafarul lui Eminescu, scrie ziarulnational. md.

Doliu in lumea artistica! O legendara actrita si cantareata s-a stins din viata la 97 de ani

Doliu in lumea artistica! Legendara actrita si cantareata Carol Channing s-a stins din viata in cursul zilei de marti, la varsta de 97 de ani, in casa ei din Rancho Mirage, California, din cauze.

Igor Dodon, despre Eminescu: S-a nascut moldovean, a plecat din viata in Romania

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, promotor al moldovenismului, teorie potrivit careia actuala republica ar fi urmasa directa si succesoarea vechii tari a Moldovei din epoca medievala, a.

Un cunoscut om de afaceri din Romania s-a stins din viata. Era si sponsorul unei echipe de fotbal

Un cunoscut om de afaceri din judetul Botosani s-a stins din viata, duminica, la varsta de 68 de ani. Este vorba de patronul care detine o echipa de fotbal si o retea de magazine, scrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )