Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon, despre Eminescu: S-a nascut moldovean, a plecat din viata in Romania

Antena3 Antena3,
Igor Dodon, despre Eminescu: S-a nascut moldovean, a plecat din viata in Romania

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, promotor al moldovenismului, teorie potrivit careia actuala republica ar fi urmasa directa si succesoarea vechii tari a Moldovei din epoca medievala, a. continuă pe Antena3

Igor Dodon, despre Mihai Eminescu: S-a nascut moldovean. A plecat din viata n Romnia

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, insista ca Mihai Eminescu este moldovean. S-a nascut moldovean, in Moldova. A plecat din viata in Romania, a afirmat Dodon. El a marturisit ca in studentie a fost pe punctul de a traduce in limba franceza Luceafarul lui Eminescu, scrie ziarulnational. md.

VIDEO Explicatia lui Igor Dodon de ce Mihai Eminescu este moldovean si nu poate fi numit roman

Insotit de consilierii prezidentiali, Igor Dodon a depus flori marti, 15 ianuarie, la bustul marelui poet Mihai Eminescu, de pe Aleea Clasicilor din Gradina Publica Stefan cel Mare, cu prilejul implinirii a 169 de ani de la nasterea scriitorului. Traditional, presedintele tarii a accentuat ca Mihai Eminescu este moldovean si nu roman.

Igor Dodon il revendica pe Mihai Eminescu: S-a nascut moldovean si a plecat din viata in Romania (FOTO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mers marti dimineata pe Aleea Clasicilor din centrul Chisinaului pentru a depune flori la bustul marelui poet roman Mihai Eminescu, la 169 de ani de la nasterea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )