Libnet.ro
UNICEF

06:00

Amnistie fiscala, pregatita la Guvern: cine sunt romanii care scapa de plata CASS

Playtech Playtech,
Amnistie fiscala, pregatita la Guvern: cine sunt romanii care scapa de plata CASS

Guvernul a pregatit o amnistie fiscala care vizeaza mai bine de jumatate de milion de romani. Guvernul a redact un proiect de ordonanta de urgenta care presupune o amnistie fiscala pentru 600. 000 de romani. Ei ar putea fi scutiti de la plata CASS, adica a contributiilor de asigurari sociale de sanatate. E vorba de contributiile [] . continuă pe Playtech

UPDATE O amnistie fiscala ceruta de Dancila din cauza ANAF. Finantele iau masuri

Viorica Dancila i-a cerut ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, sa ia masuri in ceea ce priveste deciziile de impunere emise recent de ANAF pentru anii 2014-2017. Chiar i-a sugerat un soi de amnistie fiscala pentru cei aflati in situatia in care au primit plicurile de la Fisc. Conform noii idei, unii vor ajunge sa plateasca mai putin, iar altii deloc. UPDATE Vezi care sunt masurile pe care le va lua Ministerul.

O amnistie fiscala ceruta de Dancila din cauza ANAF

Viorica Dancila i-a cerut ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, sa ia masuri in ceea ce priveste deciziile de impunere emise recent de ANAF pentru anii 2014-2017. Chiar i-a sugerat un soi de amnistie fiscala pentru cei aflati in situatia in care au primit plicurile de la Fisc. Conform noii idei, unii vor ajunge sa plateasca mai putin, iar altii deloc.

Cum ii pune Guvernul pe drumuri pe romanii care s-au imprumutat pentru Prima Casa: de ce trebuie sa renegocieze cu banca

Odata cu inlocuirea ROBOR cu indicele de referinta IRCC, pregatita de Guvern, romanii care si-au luat credit prin programul Prima Casa ar putea fi obligati sa faca un drum pana la banca. Toti romanii care si-au luat credit prin programul Prima Casa ar putea fi nevoiti sa faca un drum la banca. Ei ar putea [] .

ANAF verifica romanii care au tranzactionat Bitcoin si alte criptomonede

ANAF verifica romanii care au efectuat tranzactii cu criptomonede, precum Bitcoin, pentru a vedea daca si-au platit impozitul de 10% catre stat. De controale sunt vizate si firmele care comercializeaza online el.

Jurnal de economie, cu Daniel Apostol. Informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci

Daniel Apostol a prezentat la Jurnal de economie, informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci. Stirea buna este ca nu este totul pierdut. Acestia pot gasi intelegere chiar la.

Amnistie fiscala pentru anumite persoane fizice. Cine va fi scutit de plata unor contributii

Ministerul Finantelor incearca sa repare inechitatile create in ultimii ani in legatura cu deciziile de impunere trimise contribuabililor prin care acestia sunt obligati la plata CASS desi veniturile lor au fost mai mici decat salariul minim pe economie.

Cine este tanara care a fost ucisa intr-un apartament din Militari. Ce secret a iesit la iveala despre ea

Tanara de 19 ani, care a fost ucisa intr-un apartament din Militari se numeste Raluca Dragomir. Se pare ca tanara facea videochat, iar uneori mai chema clienti in apartamentul in care locuia cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )