Libnet.ro
UNICEF

16:45

Amor la betie si dosar penal de viol. Ce a patit o tanara din Iasi dupa ce a cazut in plasa colegului din Israel

Antena3 Antena3,
Amor la betie si dosar penal de viol. Ce a patit o tanara din Iasi dupa ce a cazut in plasa colegului din Israel

Un student al Universitatii de Stiinte si Medicina Veterinara Iasi trebuie sa raspunda in fata instantiei pentru viol dupa ce a profitat de o colega de grupa care era beata. Tanarul din Israel nu recunoaste fapta si spune ca fata a fost de acord cu tot ce s-a intamplat. continuă pe Antena3

Sex la betie soldat cu dosar penal de viol. De ce a fost trimis in judecata un arab care a profitat de o colega de facultate

Un student arab de la Universitatea Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi a fost trimis in judecata de procurorii ieseni pentru viol pentru ca ar fi profitat de o colega de grupa in timp ce aceasta se afla in stare avansata de ebrietate. Tanarul nu recunoaste comiterea faptei si spune ca actul sexual a fost consimtit.

Un localnic din satul din Prahova aflat in carantina a plecat la mare Parchetul a deschis dosar penal

O persoana din satul prahovean Gornet, care se afla in carantina timp de 14 zile din cauza COVID-19, a plecat, sambata, intr-o statiune de pe litoral, iar in acest caz procurorii au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

O persoana din satul prahovean Gornet, aflat in carantina, a plecat la Costinesti. Autoritatile au deschis dosar penal

O persoana din satul prahovean Gornet, aflat in carantina pentru 14 zile pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, a plecat sambata dimineata intr-o statiune de la malul marii. in acest caz a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )