Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un localnic din satul din Prahova aflat in carantina a plecat la mare Parchetul a deschis dosar penal

Hotnews Hotnews,
 Un localnic din satul din Prahova aflat in carantina a plecat la mare Parchetul a deschis dosar penal

O persoana din satul prahovean Gornet, care se afla in carantina timp de 14 zile din cauza COVID-19, a plecat, sambata, intr-o statiune de pe litoral, iar in acest caz procurorii au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor. continuă pe Hotnews

Un localnic din Gornet, sat aflat in carantina, a plecat pe litoral. Ce pateste acum prahoveanul

O persoana din satul prhovean Gronet, aflat in carantina, a incalcat interdictia si a plecat la mare, intr-o statiune de pe litoralul romanesc. Acum, procurorii au deschis in acest caz un dosar penal pentru zadarnicrea combaterii bolilor.

O persoana din satul carantinat Gornet a plecat la mare

O persoana din satul prahovean Gornet, care se afla in carantina timp de 14 zile pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, a plecat, sambata, intr-o statiune de la malul marii, in acest caz fiind deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, transmite Agerpres.

O persoana din satul prahovean Gornet, aflat in carantina, a plecat la Costinesti. Autoritatile au deschis dosar penal

O persoana din satul prahovean Gornet, aflat in carantina pentru 14 zile pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, a plecat sambata dimineata intr-o statiune de la malul marii. in acest caz a fost.

Lista actualizata a localitatilor din Romania aflate sub carantina

Doua localitati din Romania sunt in carantina, din cauza numarului mare de cazuri de Covid-19 raportat la numarul de locuitori. Sunt doua sate care au, fiecare, peste 30 de cazuri de coronavirus.

Autoritatile din Gornet (Prahova) au atacat in instanta ordinul de carantinare a localitatii si cer daune de 500.000 de euro de la institutia condusa de Raed Arafat Este invocat moralul scazut al localnicilor

Autoritatile din comuna Gornet din judetul Prahova au atacat in instanta ordinul de carantinare a unui sat al comunei si ii cer sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, o analiza urgenta a cazurilor din zona. De asemenea, autoritatile cer si obligarea DSU la plata sumei de 500. 000 de euro, cu titlul de daune morale.

Autoritatile din Gornet, Prahova, au atacat in justitie ordinul de carantinare. Ele cer daune de 500.000 de euro de la DSU, institutie condusa de Raed Arafat

Dupa ce a fost instituita carantina zonala pentru localitatea Gornet, Judetul Prahova, autoritatile comunei au atacat in instanta ordinul de carantinare. Acestea ii cer sefului Departamentului pentru.

Aglomeratie extrema in curtea unui localnic din Galati: Doamne, scapa-ne ca pierim. Amin!

Imagini incredibile au fost surprinse intr-o localitate din judetul Galati. Zeci de oameni au uitat de masurile de distantare fizica si s-au inghesuit la o intrunire religioasa care a avut loc in curtea unui localnic. Oamenii au stat umar la umar si au ignorat orice masura impusa de distantare. Surprinzator este ca si primarul localitatii a luat parte la aceasta slujba. Organizatorul slujbei a fost amendat cu 15. 000 de lei si cei care au participat, cu cate 2. 500 de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )