Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amy Pascal a demisionat din functia de copresedinte al Sony Pictures, dupa atacul cibernetic in urma caruia i-au fost publicate e-mailurile private

Adevărul Adevărul,
Amy Pascal a demisionat din functia de copresedinte al Sony Pictures, dupa atacul cibernetic in urma caruia i-au fost publicate e-mailurile private

Amy Pascal a demisionat din functia de copresedinte al studiourilor de film Sony Pictures Entertainment, ca urmare a atacului informatic din luna noiembrie, cand au fost publicate o serie de e-mailuri personale in care aceasta facea comentarii rautacioase la adresa unor actori precum Angelina Jolie si Leonardo DiCaprio, dar si despre liderul american Barack Obama, potrivit BBC. continuă pe Adevărul

Amy Pascal a demisionat din functia de copresedinte al Sony Pictures

Amy Pascal a demisionat din functia de copresedinte al Sony Pictures in urma scandalului in care a fost implicata dupa ce o serie de e-mailuri personale au fost publicate de hackerii care au atacat serverele.

Vasile Astarastoae a demisionat din functia de rector al UMF Iasi

Vasile Astarastoae, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. Popa din Iasi a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din aceasta functie de conducere, scrie Agerpres. Atributiile specifice acestei functii, sustine Astarastoae, sunt preluate pana la organizarea de noi alegeri in cadrul universitatii, de prorectorul Dragos Pieptu.

Iulius Postolache a demisionat din conducerea SIF Oltenia

Iulius-Grigore Postolache a demisionat din functia de administrator al SIF Oltenia si ar putea prelua pozitia de director general al Allianz-Tiriac Pensii Private, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Stan Popa, eliberat din functia de vicepresedinte al AAAS

Stan Popa a fost eliberat din functia de vicepresedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului AAAS), potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta publicate ieri in Monitorul Oficial.

Andrei Pogonaru a demisionat din Consiliul de Supraveghere al Transelectrica

Andrei Pogonaru, fiul omului de afaceri Florin Pogonaru, s-a retras din Consiliul de Supraveghere al Transelectrica TEL), incepand cu 30 ianuarie, potrivit unui comunicat al companiei, transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Andrei Pogonaru a demisionat din Consiliul de Supraveghere al Transelectrica

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice CNTEE) Transelectrica informeaza ca, in sedinta de azi, Consiliul de Supraveghere a luat act de demisia lui Andrei-Mihai Pogonaru din calitatea de membru al Consiliului companiei, incepand cu data de 30. 2015, arata un comunicat remis azi Bursei de Valori Bucuresti.

Scandal la UMF Iasi: Vasile Astarastoae demisioneza din functia de rector

Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi UMF) Iasi, Vasile Astarastoae, a anuntat, vineri, ca demisioneaza de la conducerea institutiei, precizand ca luase decizia inca din august 2014, cand a pierdut definitiv procesul cu ANI, in care a fost acuzat de conflict de interese, informeaza Mediafax.

Vasile Astarastoae demisioneaza din functia de rector al Universitatii de Medicina si Farmacie Iasi

Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi UMF) Iasi, Vasile Astarastoae, a anuntat, vineri, ca demisioneaza de la conducerea institutiei, precizand ca luase decizia inca din august 2014, cand a pierdut definitiv procesul cu ANI in care a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )