Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vasile Astarastoae a demisionat din functia de rector al UMF Iasi

Hotnews Hotnews,
 Vasile Astarastoae a demisionat din functia de rector al UMF Iasi

Vasile Astarastoae, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. Popa din Iasi a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din aceasta functie de conducere, scrie Agerpres. Atributiile specifice acestei functii, sustine Astarastoae, sunt preluate pana la organizarea de noi alegeri in cadrul universitatii, de prorectorul Dragos Pieptu. continuă pe Hotnews

Scandal la UMF Iasi: Vasile Astarastoae demisioneza din functia de rector

Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi UMF) Iasi, Vasile Astarastoae, a anuntat, vineri, ca demisioneaza de la conducerea institutiei, precizand ca luase decizia inca din august 2014, cand a pierdut definitiv procesul cu ANI, in care a fost acuzat de conflict de interese, informeaza Mediafax.

Vasile Astarastoae demisioneaza din functia de rector al Universitatii de Medicina si Farmacie Iasi

Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi UMF) Iasi, Vasile Astarastoae, a anuntat, vineri, ca demisioneaza de la conducerea institutiei, precizand ca luase decizia inca din august 2014, cand a pierdut definitiv procesul cu ANI in care a.

Vasile Astarastoae demisioneza din functia de rector al Universitatii de Medicina si Farmacie Iasi

Scandalul sex la examen in Iasi. Vasile Astarastoae si-a dat demisia din functia de rector al UMF Iasi

Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie Iasi, Vasile Astarastoae, si-a anuntat demisia din functia institutiei de invatamant, in urma scandalului provocat de arestarea a trei profesori pentru luare de mita.

Scandalul sex la examen in Iasi. Vasile Astarastoae si-a dat demisia din functia de rector al UMF Iasi. Interimar, un prorector cu limbaj de mahala

Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie Iasi, Vasile Astarastoae, si-a anuntat demisia din functia institutiei de invatamant, in urma scandalului provocat de arestarea a trei profesori pentru luare de mita.

Amy Pascal a demisionat din functia de copresedinte al Sony Pictures

Amy Pascal a demisionat din functia de copresedinte al Sony Pictures in urma scandalului in care a fost implicata dupa ce o serie de e-mailuri personale au fost publicate de hackerii care au atacat serverele.

Amy Pascal a demisionat din functia de copresedinte al Sony Pictures, dupa atacul cibernetic in urma caruia i-au fost publicate e-mailurile private

Amy Pascal a demisionat din functia de copresedinte al studiourilor de film Sony Pictures Entertainment, ca urmare a atacului informatic din luna noiembrie, cand au fost publicate o serie de e-mailuri personale in care aceasta facea comentarii rautacioase la adresa unor actori precum Angelina Jolie si Leonardo DiCaprio, dar si despre liderul american Barack Obama, potrivit BBC.

Iulius Postolache a demisionat din conducerea SIF Oltenia

Iulius-Grigore Postolache a demisionat din functia de administrator al SIF Oltenia si ar putea prelua pozitia de director general al Allianz-Tiriac Pensii Private, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Vasile Astarastoae a demisionat de la conducerea Universitatii de Medicina Iasi. Rectorul, gasit incompatibil de justitie

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), Vasile Astaratoae, a demisionat de la conducerea Universitatii de Medicina din Iasi. Astarastoae a fost nevoit sa renunte la postul de rector, din cauza.

DNA incepe urmarirea penala in cazul Vasile Astarastoae, rectorul UMF Iasi si presedintele Colegiului Medicilor

DNA a dispus inceperea urmaririi penale pentru abuz in serviciu in cazul lui Vasile Astarastoae, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi, institutie implicata in ultima perioada in mai multe cazuri de coruptie si abuz in serviciu. Dosarul deschis de DNA face referire la refuzul conducerii UMF Iasi de a pune in aplicare decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care, in iulie 2014, se stabilea definitiv ca Vasile Astarastoae a fost in conflict de interese, angajandu-se pe sine si pe fiica sa in mai multe proiecte europene derulate chiar de institutiile pe care le conducea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )