Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ana Birchall a ajuns la Ministerul Justitiei, pentru o intalnire cu reprezentantii institutiilor din sector: Va fi stabilit calendarul pentru indreptarea problemelor semnalate in ultimul raport MCV (VIDEO)

B1 B1,
Ana Birchall a ajuns la Ministerul Justitiei, pentru o intalnire cu reprezentantii institutiilor din sector: Va fi stabilit calendarul pentru indreptarea problemelor semnalate in ultimul raport MCV (VIDEO)

Ana Birchall, ministrul Justitiei a ajuns in urma cu cateva momente la minister pentru a se intalni cu reprezentantii institutiilor cu rol in functionarea sistemului judiciar, relateaza B1 TV. Ana. continuă pe B1

Ana Birchall: Astept informarea de la Administratia Penitenciarelor privind permisia pentru Liviu Dragnea Este treaba ministrului Justitiei sa ceara lamuriri cand exista semne de intrebare

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a spus, luni dimineata, ca asteapta informarea ceruta de la Administratia Nationala a penitenciarelor privind acordarea permisiei de o zi pentru fostul lider al PSd Liviu Dragnea. Ea a precizat ca ministrul Justitiei nu are niciun fel de prerogative in acordarea permisiilor pentru detinuti, dar este treaba ministrului sa ceara lamuriri atunci cand exista semne de intrebare.

Liviu Dragnea, permisie ilegala? Ana Birchall a cerut verificari, dupa ce fostul sef PSD a iesit pentru 24 de ore din inchisoare

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, i-a cerut sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) sa verifice de urgenta modul in care Liviu Dragnea a primit permisiunea de a iesi pentru o zi din inchisoare. in urma solicitarii, seful ANP a declansat verificari la Penitenciarul Rahova, in conditiile in care exista suspiciuni de incalcare a legii. Ana Birchall .

Ana Birchall a cerut verificari dupa ce lui Liviu Dragnea i-a fost acordata permisiunea de a iesi o zi din penitenciar

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, i-a cerut sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor sa verifice modul in care lui Liviu Dragnea i-a fost acordata permisiunea de a iesi o zi din inchisoare,.

Date Ministerul Justitiei: Peste 500 de condamnati eliberati in urma recursului compensatoriu au comis noi infractiuni violente

Ministerul Justitiei anunta, intr-un raspuns la o interpelare formulata de deputatul PNL Florin Roman, ca in perioada octombrie 2017 - septembrie 2019 peste 21. 000 de condamnati au fost eliberati in baza recursului compensatoriu, dintre care peste 500 dintre acestia au recidivat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )