Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ana Birchall, despre intalnirea cu seful DIICOT: I-am spus ca este inacceptabil modul in care el a actionat in cazul familei Melencu

Antena3 Antena3,
Ana Birchall, despre intalnirea cu seful DIICOT: I-am spus ca este inacceptabil modul in care el a actionat in cazul familei Melencu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a afirmat, miercuri, ca a avut mai multe discutii cu procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, in care si-a exprimat nemultumirea cu privire la mai multe aspecte, printre. continuă pe Antena3

Ana Birchall, discutii tensionate cu seful DIICOT, dupa ce Iohannis a cerut demisia acestuia - surse

Ana Birchall a avut, marti, o discutie cu seful DIICOT, Felix Banila, in care ministrul Justitiei si-ar fi manifestat din nou nemultumirea privind modul in care a fost derulata ancheta de la Caracal, au precizat, pentru Mediafax, surse din minister.

Ana Birchall, despre discutia cu Banila: Mi-am exprimat nemultumirea fata de ce s-a intamplat vineri. Trebuie sa avem respect si fata de tragedia acestor oameni. Ea evita sa spuna daca seful DIICOT demisioneaza

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca marti a avut o noua intalnire cu seful DIICOT, Felix Banila, caruia i-a cerut sa vina cu propuneri concrete privind traficul de persoane si i-a transmis din nou nemultumirea fata de ceea ce s-a intamplat vineri, cand a fost scandal la locuinta familiei Melencu, dupa ce mama Luizei a refuzat sa mearga la DIICOT. Ana Birchall a evitat sa raspunda daca Banila va demisiona, asa cum i-a cerut presedintele Klaus Iohannis, sau daca il va revoca din functie.

Ana Birchall, despre discutia cu Banila: Mi-am exprimat nemultumirea fata de ce s-a intamplat vineri. Trebuie sa avem respect si fata de tragedia acestor oameni

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca marti a avut o intalnire cu seful DIICOT, Felix Banila, caruia i-a cerut sa vina cu propuneri concrete privind traficul de persoane. Birchall a precizat ca.

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, decizie in cazul demiterii lui Felix Banila. Ce va face procurorul sef DIICOT

Ministrul Justitiei a declarat ca va urma sa anunte, atunci cand va fi momentul, daca va declansa procedura de revocare a lui Felix Banila. Acest lucru se va intampla daca Banila nu demisioneaza. Ce a mai spus Ana Birchall despre situatia critica in care se afla seful DIICOT? Ministrul Justitiei, despre decizia in cazul demiterii .

Seful DIICOT, intalnire tensionata cu Ana Birchall

Seful DIICOT Felix Banila a avut o intalnire cu ministrul Ana Bircahll. intalnirea a durat o ora si jumatate. Potrivit unor surse, discutia a fost una tensionata si asta pentru ca ministrul Justitiei.

Seful DIIICOT, intalnire tensionata cu Ana Birchall

Seful DIICOT Felix Banila a avut o intalnire cu ministrul Ana Bircahll. intalnirea a durat o ora si jumatate. Potrivit unor surse, discutia a fost una tensionata si asta pentru ca ministrul Justitiei.

ANA BIRCHALL: Mi-am exprimat nemulltumirea fata de masurile de combatere a criminalitatii

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, afirma ca s-a intalnit cu seful DIICOT Felix Banila - a carui demisie a fost ceruta de presedintele Klaus Iohannis - spunand ca i-a transmis nemultumirea legata de faptul ca nu au fost adoptate masurile de combatere a criminalitatii pe care ea le-a solicitiat in urma cu doua luni, precum si fata de modul in care s-a desfasurat interventia care a avut loc vineri, la casa familiei Luizei Melencu.

Ce a discutat Ana Birchall cu Felix Banila?

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat miercuri ca a avut discutii cu seful DIICOT, Felix Ban.

UPDATE: Iohannis avea si are obligatia legala sa emita decretele pentru revocarea ministrilor Ana Birchall si Mihai Fifor Refuzand numirea interimarilor, a creat premisele blocarii activitatii a trei ministere- motivare Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis avea si are obligatia constitutionala si legala sa emita cele doua decrete de revocare din functie a ministrului Justitiei, Ana Birchall, si a vicepremierului Mihai Fifor, la propunerea premierului Viorica Dancila, arata Curtea Constitutionala in motivarea deciziei prin care a constatat un conflict juridic intre Guvern si seful statului. Seful statului este criticat de judecatorii CCR si pentru refuzul de a numi ministrii interimari dupa retragerea ALDE de la guvernare, CCR sustinand ca modificarea compozitiei politice a Guvernului nu poate reprezenta un argument valid pentru refuzul numirii de catre presedinte a ministrilor interimari. Presedintele a creat premisele blocarii activitatii a trei ministere, afectand buna functionare a Guvernului, arata CCR in motivarea deciziei.

Ana Birchall: Infractiuni precum rapirea, violul sau traficul de persoane nu ar trebui sa se prescrie

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a afirmat miercuri ca pentru infractiuni precum violul, rapirea sau traficul de persoane nu ar trebui sa opereze prescriptia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )