Libnet.ro
UNICEF

11:31

Ce a discutat Ana Birchall cu Felix Banila?

România Liberă România Liberă,
Ce a discutat Ana Birchall cu Felix Banila?

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat miercuri ca a avut discutii cu seful DIICOT, Felix Ban. continuă pe România Liberă

Ana Birchall, despre discutia cu Banila: Mi-am exprimat nemultumirea fata de ce s-a intamplat vineri. Trebuie sa avem respect si fata de tragedia acestor oameni

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca marti a avut o intalnire cu seful DIICOT, Felix Banila, caruia i-a cerut sa vina cu propuneri concrete privind traficul de persoane. Birchall a precizat ca.

Seful DIICOT, intalnire tensionata cu Ana Birchall

Seful DIICOT Felix Banila a avut o intalnire cu ministrul Ana Bircahll. intalnirea a durat o ora si jumatate. Potrivit unor surse, discutia a fost una tensionata si asta pentru ca ministrul Justitiei.

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, decizie in cazul demiterii lui Felix Banila. Ce va face procurorul sef DIICOT

Ministrul Justitiei a declarat ca va urma sa anunte, atunci cand va fi momentul, daca va declansa procedura de revocare a lui Felix Banila. Acest lucru se va intampla daca Banila nu demisioneaza. Ce a mai spus Ana Birchall despre situatia critica in care se afla seful DIICOT? Ministrul Justitiei, despre decizia in cazul demiterii .

Ana Birchall, despre discutia cu Banila: Mi-am exprimat nemultumirea fata de ce s-a intamplat vineri. Trebuie sa avem respect si fata de tragedia acestor oameni. Ea evita sa spuna daca seful DIICOT demisioneaza

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca marti a avut o noua intalnire cu seful DIICOT, Felix Banila, caruia i-a cerut sa vina cu propuneri concrete privind traficul de persoane si i-a transmis din nou nemultumirea fata de ceea ce s-a intamplat vineri, cand a fost scandal la locuinta familiei Melencu, dupa ce mama Luizei a refuzat sa mearga la DIICOT. Ana Birchall a evitat sa raspunda daca Banila va demisiona, asa cum i-a cerut presedintele Klaus Iohannis, sau daca il va revoca din functie.

Povestea numirii unui procuror-sef pe care subordonatii nu l-au vrut Soarta lui Felix Banila este acum la mana ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, ar putea declansa procedura de revocare din functie a sefului DIICOT, Felix Banila, care a anuntat ca nu demisioneaza, asa cum i-a cerut presedintele Klaus Iohannis. Felix Banila a fost numit in functie in iulie 2018 de catre seful statului, la propunerea ministrului de atunci al Justitiei Tudorel Toader. La acea data, procurorii din DIICOT i-au trimis presedintelui o scrisoare in care ii cereau sa nu il numeasca pe Banila la sefia DIICOT, aratand ca proiectul managerial conceput de Felix Banila arata ca acesta nu cunoaste si nu intelege structura si competentele DIICOT.

ANA BIRCHALL: Mi-am exprimat nemulltumirea fata de masurile de combatere a criminalitatii

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, afirma ca s-a intalnit cu seful DIICOT Felix Banila - a carui demisie a fost ceruta de presedintele Klaus Iohannis - spunand ca i-a transmis nemultumirea legata de faptul ca nu au fost adoptate masurile de combatere a criminalitatii pe care ea le-a solicitiat in urma cu doua luni, precum si fata de modul in care s-a desfasurat interventia care a avut loc vineri, la casa familiei Luizei Melencu.

MJ: Demisia lui Felix Banila, trimisa presedintelui Iohannis

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a inaintat miercuri presedintelui Klaus Iohannis demisia lui Feli.

Ana Birchall, despre intalnirea cu seful DIICOT: I-am spus ca este inacceptabil modul in care el a actionat in cazul familei Melencu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a afirmat, miercuri, ca a avut mai multe discutii cu procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, in care si-a exprimat nemultumirea cu privire la mai multe aspecte, printre.

Seful DIIICOT, intalnire tensionata cu Ana Birchall

Seful DIICOT Felix Banila a avut o intalnire cu ministrul Ana Bircahll. intalnirea a durat o ora si jumatate. Potrivit unor surse, discutia a fost una tensionata si asta pentru ca ministrul Justitiei.

Ana Birchall, discutii tensionate cu seful DIICOT, dupa ce Iohannis a cerut demisia acestuia - surse

Ana Birchall a avut, marti, o discutie cu seful DIICOT, Felix Banila, in care ministrul Justitiei si-ar fi manifestat din nou nemultumirea privind modul in care a fost derulata ancheta de la Caracal, au precizat, pentru Mediafax, surse din minister.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )