Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ana Birchall, despre noul sef al Sectiei de anchetare a magistratilor: Este normal sa fie in primul rand profesionist

Hotnews Hotnews,
 Ana Birchall, despre noul sef al Sectiei de anchetare a magistratilor: Este normal sa fie in primul rand profesionist

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, inaintea sedintei CSM pe a carei ordine de zi se afla si organizarea concursului pentru numirea noului sef al Sectiei de anchetare a magistratilor, ca acesta trebuie sa fie in primul rand un profesionist. continuă pe Hotnews

Sedinta CSM dedicata concursului pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor, amanata din lipsa de cvorum- UPDATE

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) ar urma sa decida in sedinta de marti organizarea concursului pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor, dupa ce seful acestei controversate structuri, procurorul Gheorghe Stan, a fost numit de Camera Deputatilor, la propunerea PSD, in functia de judecator la Curtea Constitutionala. Tot marti, CSM ar urma sa valideze rezultatele concursului pentru numirea in functia de inspector-sef al Inspectiei Judiciare, actualul sef, judecatorul Lucian Netejoru, fiind singurul candidat si primind punctajul maxim. Ana Birchall, despre noul sef al Sectiei de anchetare a magistratilor: Este normal sa fie in primul rand profesionist.

CSM a amanat dezbaterile privind noul sef al Sectiei speciale din lipsa de cvorum

Consiliul Superior al Magistraturii a amanat, marti, sedinta in care urma sa se discute situatia conducerii Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie si validarea rezultatelor concursului pentru conducerea Inspectiei Judiciare.

Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Procedurile tin acum de autoritatile din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca procedura de extradare a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, tine acum exclusiv de autoritatile din Madagascar, dupa ce ministerul a transmis documentele necesare. Fostul edil trebuie sa execute o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare pentru coruptie.

Ministrul Ana Birchall, negocieri cu organizatiile sindicale din penitenciare: Solutii urgente pentru problemele stringente

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, se intalneste luni si marti cu organizatiile sindicale din penitenciare. Nemultumirea angajatilor din penitenciare sunt expuse inca din mandatul lui Tudorel T.

Ana Birchall anunta astazi stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, anunta astazi stadiul procedurii de extradare din Madagascar a fostului primar al Constantei Radu Mazare.

Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

FOTO Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

Ana Birchall: Romania cere extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a fost predat autoritatilor din Madagascar

Update:Ana Birchall a sustinuto declaratie de presa cu privire la stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare. Ministrul interimar al Justitiei sustine ca Romania va cere extradarea lui Radu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2279 seconds )