Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Adevărul Adevărul,
FOTO Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism. continuă pe Adevărul

Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

Ana Birchall: Dosarul de extradare a lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor competente din Republica Madagascar (VIDEO)

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat luni dimineata ca a predat catre autoritatile competente din Madagascar dosarul complet cu toate documentele necesare pentru extradarea fostului primar.

Extradarea lui Radu Mazare: Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele in Madagascar expira luni

Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele necesare extradarii lui Radu Mazare din Madagascar expira luni. Ministrul Ana Birchall s-a aflat in sediul institutiei in permanenta pentru a se asigura ca documentele sunt traduse si ca procedura este respectata, au precizat surse din MJ.

Ana Birchall: Romania cere extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a fost predat autoritatilor din Madagascar

Update:Ana Birchall a sustinuto declaratie de presa cu privire la stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare. Ministrul interimar al Justitiei sustine ca Romania va cere extradarea lui Radu.

Ministerul Justitiei incepe in regim de urgenta procedura de extradare in cazul lui Radu Mazare, anunta Ana Birchall

Ministerul Justitiei va incepe in regim de urgenta procedurile pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, retinut de autoritati in Madagascar, a anuntat vineri ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Ea a precizat ca din 8 mai Mazare este in arest provizoriu pentru 6 zile, ceea ce inseamna ca Ministerul Justitiei are la dispozitie doar doua zile pentru a trimite in Madagascar documentele care insotesc cererea de extradare, iar volumul de munca este foarte mare, dosarul avand peste 600 de pagini care trebuie traduse.

Se accelereaza drumul spre casa al lui Radu Mazare: Conditiile pentru extradarea sunt intrunite. Dosarul va fi trimis in Madagascar in doua zile

Procedura de extradare a lui Radu Mazare din Madagascar inainteaza cu inca un pas. Instanta a decis ca sunt intrunite toate conditiile pentru a cere extradarea fostului primar, prins acum doua zile in Madagascar. in plus, intr-o declaratie de presa,ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a sustinut ca va accelera procesul de trimitere a documentelor catre autoritatile din Madagascar.

Ana Birchall anunta astazi stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, anunta astazi stadiul procedurii de extradare din Madagascar a fostului primar al Constantei Radu Mazare.

Ana Birchall anunta ca incep procedurile pentru extradarea lui Radu Mazare: Am decis mobilizarea tuturor resurselor Ministerului Justitiei pentru indeplinirea formalitatilor legale (VIDEO)

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, vineri, ca a primit documentele in baza carora se poate solicita extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Confirm ca astazi, 10 mai 2019,.

Ana Birchall, ministrul interimar al Justitiei: incepem procedurile pentru extradarea lui Radu Mazare

Procedura de extradare a lui Radu Mazare intra in linie dreapta. Documentele prin care Curtea de Apel a decis sa admita extradarea au ajuns la Ministerul Justitiei, iar de aici urmeaza sa fie trimise.

ANA BIRCHALL: S-a constatat indeplinirea conditiilor legale pentru extradarea lui Mazare

Ministrul Justitiei Ana Birchall a anuntat ca astazi MJ a primit de la instantele competente documentele prin care s-a constatat indeplinirea conditiilor legale pentru extradarea lui Radu Mazare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )