Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ana Birchall, dupa publicarea raportului GRECO: Vom face propria analiza. Fiecare institutie mentionata in raport trebuie sa faca propria analiza (VIDEO)

B1 B1,
Ana Birchall, dupa publicarea raportului GRECO: Vom face propria analiza. Fiecare institutie mentionata in raport trebuie sa faca propria analiza (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat marti ca institutia pe care o conduce va face o analiza in urma publicarii raportului GRECO privind Romania si a recomandat fiecarie institutii vizate de. continuă pe B1

Tariceanu, reactie DURA dupa publicarea Raportului GRECO: Parerea unor experti. Aceiasi care nu au avut nimic de comentat despre protocoalele secrete, dosare facute la comanda, sentinte venite din padurile patriei...

Calin Popescu Tariceanu reactioneaza prompt dupa publicarea Raportului GRECO. Seful Senatului este de parere ca expertii straini exagereaza in privinta coruptiei din tara naostra.

Ludovic Orban, dupa publicarea raportului GRECO: Guvernului Romaniei sa se angajeze ca va sustine proiectul de lege pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce Minisetrul Justitiei a facut public raportul GRECO privind Romania. intr-un comunicat de presa, liberalul transmite ca PNL a luat act de publicarea raportului.

Ana Birchall: Fiecare institutie mentionata in raportul GRECO sa-si faca analiza si sa ia masuri

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, marti, ca institutia pe care o conduce va face o analiza dupa rapoartele GRECO, afirmand ca fiecare institutie mentionata in acest raport si sa ia masurile care considera ca se impun.

ANI, despre Raportul GRECO: Cele doua recomandari care ne vizeaza, ridicate la stadiul de implementate satisfacator

Agentia Nationala de Integritate remarca, dupa publicarea Raportului GRECO, ca cele doua recomandari care vizeaza sfera de competenta a ANI au fost ridicate de la stadiul de partial implementate la cel de implementate satisfacator.

UPDATE Candidatii pentru functia de procuror european vor sustine astazi interviul. Cinci dintre ei au mai participat la concurs si au fost respinsi de Tudorel Toader Ana Birchall, declaratii despre concurs

Candidatii pentru functia de procuror european vor sustine marti interviurile in fata unei comisii conduse de ministrul Justitiei, Ana Birchall. Cinci dintre ei candidati, intre care fostul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu si procurorul DNA Marius Bulancea, au candidat si in primavara pentru acest post si au fost respinsi fara explicatii de catre fostul ministru Tudorel Toader. Pentru acest post s-au inscris 8 candidati, insa unul dintre ei s-a retras, a anuntat marti ministrul Justitiei, Ana Birchall.

Ziua Justitiei. Ana Birchall: Viitorul justitiei romane este in sinergia familiei europene

De Ziua Justitiei, ministrul Ana Birchall le transmite magistratilor ca increderea si respectul cetatenilor trebuie recastigate impreuna si spune ca viitorul justitiei romane este in sinergia familiei europene si a parteneriatului strategic euro-atlantic.

Cristina Tarcea, dupa raportul GRECO: Vom asista la demisii sau macar la retrageri decente din spatiul public?

Sefa Curtii Supreme a reactionat fata de ultimele doua rapoarte GRECO publicate marti, rapoarte extrem de dure, intrebandu-se retoric daca vor exista demisii de onoare ca urmare a criticilor venite din partea GRECO.

Ana Birchall de Ziua Justitiei: Adresez salutul si respectul meu echipei de profesionisti din cadrul Ministerului Justitiei

Justitia inseamna dreptate, inseamna stabilirea adevarului, si doar impreuna putem recastiga increderea si respectul cetatenilor pentru justitia din Romania, a precizat ministrul Justitiei, Ana.

Ministrul Muncii, dupa promulgarea Legii pensiilor: Vom face pregatirile necesare pentru marea recalculare

Ministru Muncii, Marius Budai, a declarat, luni, dupa ce Legea pensiilor a fost promulgatad e Klaus Iohannis, ca vor fi incepute procedurile pentru achizitia programului informatic necesar recalcularii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )