Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ana Birchall, masuri de ultima ora prin OUG dupa tragedia Caracal: Rapirea va fi pedepsita cu 2-8 ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Ana Birchall, masuri de ultima ora prin OUG dupa tragedia Caracal: Rapirea va fi pedepsita cu 2-8 ani de inchisoare

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a facut o declaratie de presa, cu privirela concluziile si propunerile grupului de lucru reunit la nivelul Ministerului Justitiei prin OUG, dupa ce premierul Viorica. continuă pe Antena3

Ana Birchall, declaratie de ultima ora in cazul Caracal: Sunt multe lucruri de corectat

Ana Birchall, ministrul Justitiei, a facut declaratii in cazulCaracal. A fost constituit un grup de lucru interinstutional care a analizat in regim de urgenta legislatia penala si procesual.

Ana Birchall: Guvernul va da o Ordonanta de Urgenta pentru inasprirea pedepselor din Codul Penal

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a anuntat joi ca Executivul va da o Ordonanta de Urgenta prin care vor fi majorate pedepsele din Codul Penal pentru unele infractiuni precum lipsirea de libertate, si inasprirea conditiilor in care persoanele condamnate pot beneficia de liberarea conditionata. in plus,DIICOT va prelua din atributiile Parchetului General.

Nor radioactiv, deasupra Romaniei. Anunt de ultima ora al autoritatilor

Autoritatile au reactionat pentru prima oara dupa ce s-a aflat despre norul radioactiv din Rusia care ar fi ajuns in Romania. Un comunicat semnat de Inspecatoratul General pentru Situatii de Urgenta a clarificat romanilor intreaga situatie, incercand sa-i calmeze. Ce au transmis autoritatile? Autoritatile romane, despre norul radioactiv din Rusia care ar fi ajuns in .

Audieri de ultima ora in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu. Politistii si procurorii, cap de lista la Sectia Speciala

Politistii si procurorii care au reationat extrem de greu dupa apelurile Alexandrei Macesanu la 112 vor fi audiati in cursul zilei de joi, de catre procurorii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din.

intalnire de ultima ora a coalitiei de guvernare. Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, discutii decisive la Vila Lac

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu discuta miercuri despre soarta coalitiei dupa ulitmatumul dat de ALDE pentru ramanerea la guvernare. Potrivit surselor, Viorica Dancila este asteptata de.

ULTIMA ORA: Tren DERAIAT. Traficul feroviar este blocat

Trafic feroviar blocat in judetul Suceava, dupa ce un tren marfar a deraiat, luni, in zona localitatii Dornesti. Linia care face legatura intre Dornesti si Putna este blocata, scrie EVZ.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )