Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ana Birchall participa la Consiliul JAI

România Liberă România Liberă,
Ana Birchall participa la Consiliul JAI

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, va participa, luni si marti, la Luxemburg, la lucrarile Consiliul. continuă pe România Liberă

ZIUA PROFESORULUI. Anuntul facut de ministrul Justitiei, Ana Birchall, de Ziua Profesorului

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a transmis, sambata, un mesaj de Ziua Internationale a Educatiei, punctand ca educatia este unul dintre pilonii principali fara de care o societate nu se p.

Ana Birchall, scrisoare catre Lia Savonea. Acuzatii grave la adresa sefei CSM

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, o acuza, intr-o scrisoare, pe Lia Savonea, presedinte al CSM, de imixtiune grava in activitatea Guvernului. Ana Birchall precizeaza ca Lia Savonea a incalcat principiul.

Ana Birchall, scrisoare plina de acuzatii la adresa sefei CSM, Lia Savonea: incalca Constitutia

Ana Birchall a transmis o scrisoare plina de acuzatii la adresa sefei CSM. Ministrul Justitiei e de parere ca Lia Savonea ar fi responsabila de imixtiune grava, in ceea ce priveste activitatea puterii executive. Cu alte cuvinte, presedintele CSM ar fi avut o interventie nedorita si care n-a fost tocmai privita cu ochi buni. Ana .

Ministrul Justitiei acuza CSM ca de incalcarea Constitutiei. Ana Birchall: Este o imixtiune grava si inacceptabila in activitatea puterii executive

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, precizeaza, intr-o scrisoare adresata sefei Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, ca atunci cand cere detalii despre acordurile incheiate de Minister cu alte.

Ministrul Justitiei acuza CSM de incalcarea Constitutiei. Ana Birchall: Este o imixtiune grava si inacceptabila in activitatea puterii executive

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, precizeaza, intr-o scrisoare adresata sefei Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, ca atunci cand cere detalii despre acordurile incheiate de Minister cu alte.

Ana Birchall ii cere Liei Savonea explicatii pentru modul in care sunt convocate sedintele CSM: Este inadmisibil si de condamnat

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, i-a transmis o scrisoare presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Lia Savonea, ii care ii reproseaza acesteia maniera netransparenta in care a convocat plenul Consiliului de marti, solicitand explicatii pentru urgenta sedintei, transmite Mediafax.

DOCUMENT Ana Birchall o acuza pe Lia Savonea de imixtiune grava si inacceptabila in activitatea Guvernului

Ana Birchall acuza o imixtiune grava si inacceptabila in activitatea Guvernului prin incercarea unor membri ai Consiliului Superior al Magistraturii de a-si aroga un veritabil drept de veto cu privire la actiunile externe ale ministrului Justitiei. Birchall i-a trimis Liei Savonea o scrisoare in care vorbeste despre o interferare a CSM in activitatea Ministerului Justitiei si despre incalcarea principiului separatiei puterilor in stat.

Document-bomba, obtinut de Antena 3. Ana Birchall o acuza pe sefa CSM de abuz

Continuarazboiul CSM- Ministerul Justitiei. Conform unui document obtinut in exclusivitate de Antena 3, Ana Birchall o acuzape sefa CSM de abuz. Se pare ca Lia Savonea ar fi convocat plenul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )