Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ana Birchall, prima reactie dupa inlocuirea de la Ministerul Justitiei: Este o decizie a CEx (VIDEO)

B1 B1,
Ana Birchall, prima reactie dupa inlocuirea de la Ministerul Justitiei: Este o decizie a CEx (VIDEO)

Ana Birchall a avut, sambata, o prima reactie dupa decizia partidului de a o inlocui din fruntea Ministerului Justitiei si a o propune in schimb pe judecatoarea Dana Girbovan. Este o decizie a. continuă pe B1

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa decizia PSD pentru prezidentiale: Treaba lor... Eu voi candida din partea romanilor liberi

Liviu Plesoianu a avut o prima reactie dupa ce PSD a desemnat-o pe Viorica Dancila candidatul partidului pentru alegerile prezidentiale. Plesoianu Partidul CEX si sforarii de SERVICIU au candidata.

Ana Birchall, miscare-soc dupa ce premierul Dancila a hotarat ca Dana Garbovan sa vina la ministerul Justitiei: A plecat la Cotroceni

Ministrul Justitiei Ana Birchall se afla la transmiterea acestei stiri la Palatul Cotroceni, anunta surse politice. Decizia ministrului de a merge la Cotroceni vine in contextul in care premierul.

Cine este Ana Birchall, propunerea premierului Dancila pentru postul de vicepremier pe parteneriatul strategic

CEX al PSD a decis sa o remanieze pe Ana Birchall din functia de ministru al Justitiei. in locul ei va fi propusa Dana Girbovan, presedintele UNJR, sustinator al modificarilor aduse de PSD la legile.

Ana Birchall va fi remaniata de la Justitie. Noul ministru: Dana Girbovan

CEX al PSD a decis sa o remanieze pe Ana Birchall din functia de ministru al Justitiei. in locul ei .

Prima reactie a Administratiei Prezidentiale cu privire la propunerea Danei Girbovan la Ministerul Justitiei

Ana Birchall a remaniata, vineri, de premierul Viorica Dancila. in locul acesteia, PSD o propune pe judecatoarea Dana Girbovan, o apropiata a partidului. in calitate de presedinte al Uniunii Nationale a.

Ana Birchall infirma zvonul conform caruia a mers la Cotroceni dupa ce a fost remaniata de la Ministerul de Justitie (FOTO)

Imediat ce Viorica Dancila a anuntat remanierea Anei Birchall de la Ministerul Justitiei, in presa s-a zvonit ca PSD-ista a mers la Parlatul Cotroceni pentru a sta de vorba cu Klaus Iohannis.

Ana Birchall, schimbata de la Ministerul Justitiei. in locul sau ar urma sa fie propusa Dana Girbovan Care sunt celelalte nominalizari

UPDATE:Voirica Dancila a anuntat, vineri, dupa sedinta CEX a PSD, care sunt persoanele desemnate sa ocupe functiile vacante din Guvern si a explicat de ce a ales sa o inlocuiasca pe Ana Birchall cu.

Mutari-soc in Guvern. Dana Garbovan, propusa pentru Ministerul Justitiei. Iohannis poate bloca numirea. Fifor ramane la Interne.Birchall, vicepremier

Dana Garbovan, judecator la Curtea de Apel Cluj, care a sustinut modifcarile operate de PSD in legislatia penala, a fost propusa de Viorica Dancila pentru Ministerul Justitiei. Ana Birchall, actualul titular al Justitiei, va prelua functia de vicepremier pentru parteneriate strategice, pe care a detinut-o in trecut. Presedintele Klaus Iohannis poate refuza propunerea PSD.

Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei

Premierul Viorica Dancila a schimbat-o pe Ana Birchall de la Justitie. Presedintele PSD si-a anuntat propunerea, vineri, care poarta numele de Dana Girbovan. Cine este? Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca propunerea pentru Ministerul Justitiei este judecatorul Dana Girbovan. inlocuitoarea lui Birchall este in prezent .

Ana Birchall, dupa ce a fost acuzata ca a mers la Cotroceni dupa sedinta PSD: Fake news!

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, dezminte informatiile potrivit carora ar fi mers la Palatul Cotroceni pentru a se intalni cu presedintele Klaus Iohannis, dupa sedinta de vineri a Comitetului Executiv National al PSD. Ana Birchall a fost schimbata din functia de ministru al Justitiei. Va reveni pe postul de vicepremier pentru parteneriate strategice, un portofoliu mai degraba onorific.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )