Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ana Bogdan, eliminata de la Australian Open 2021. Romanca a fost invinsa clar de Danielle Rose Collins

B1 B1,
Ana Bogdan, eliminata de la Australian Open 2021. Romanca a fost invinsa clar de Danielle Rose Collins

Ana Bogdan, locul 96 mondial in tenisul feminin, a fost eliminata de la Australian Open 2021 inca din primul tur, marti, fiind invinsa categoric de Danielle Rose Collins 40 WTA) din SUA, scor 3-6 1-6 dupa o. continuă pe B1

Irina Begu, eliminata de la Australian Open 2021. A fost invinsa de Nina Stojanovic din Serbia, scor 6-3 6-4

Irina Begu, locul 79 mondial in tenisul feminin, a fost eliminata de la editia din 2021 a Australian Open, luni dimineata, fiind invinsa de Nina Stojanovic 100 WTA) din Serbia, 6-3 6-4 dupa o ora si 43 de.

Mihaela Buzarnescu, a doua romanca eliminata in primul tur de la Australian Open 2021. Miki, invinsa in trei seturi de Bianca Andreescu, castigatoarea US Open 2019

Mihaela Buzarnescu, locul 138 mondial in tenisul feminin, a fost eliminata de la Australian Open 2021, unde a cedat in partida disputata in primul tur cu tenismena canadiana de origine romana, Bianca Andreescu.

Ana Bogdan, spulberata la Australian Open: Bilant dezastruos pentru romanca la Melbourne

A 6-a si ultima sportiva din Romania, care a intrat pe teren in turul I, n-a avut, din pacate, nicio sansa in fata unei adversare care, totusi, nu era de neinvins.

Ana Bogdan, eliminata in primul tur

Jucatoarea Ana Bogdan n-a reusit surpriza in disputa cu Danielle Collins din Statele Unite.

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open 2021. Antrenorul Darren Cahill este ferm convins

Simona Halep este 100% pregatita pentru a face o figura frumoasa la Australian Open. Dezvaluirea ii apartine antrenorului romancei, Darren Cahill. Daca Simona Halep va juca fara frica, va avea mari sanse.

Simona Halep vrea primul trofeu la Antipozi. Cote cu marja 0%, Streaming LIVE si sute de optiuni pentru Australian Open

Finala NFL a fost doar incalzirea pentru startul Australian Open 2021. Marele Slem de la Antipozi a inceput in timpul reprezentatiei oferite de Tampa Bay Buccaneers impotriva celor de la Kansas City Chiefs in cel mai mare spectacol sportiv al Americii. Cel de-al cincilea titlu de MVP al Super Bowl castigat de Tom Brady ne-a trimis repede cu gandul la prestatiile de campioana ale Simonei Halep in circuitul WTA, locul doi Mondial incercand sa cucereasca al treilea trofeu de Grand Slam din cariera, dupa Roland Garros 2018 si Wimbledon 2019. Interesul ridicat al fanilor tenisului din Romania se vede si in oferta caselor de pariuri, iar pe Betano ai zeci de optiuni de pariere la fiecare partida, precum si Streaming LIVE pe tot parcursul turneului din Australia! .

Adversara Simonei Halep in turul II de la Australian Open are amintiri neplacute din duelurile directe. Romanca s-a impus in toate cele 3 meciuri pe care le-au jucat pana acum

Simona Halep, a doua tenismena a lumii,s-a calificat luni in turul al II-lea de la Australian Open 2021, unde o va intalni pe australianca Ajla Tomljanovic, locul 69 mondial in tenisul feminin. Meciul va avea.

Simona Halep, calificare en-fafare in turul II de la Australian Open. Romanca a cedat doar trei ghemuri in partida cu australianca Lizette Cabrera

Simona Halep, locul 2 mondial in tenisul feminin, s-a calificat la pas in turul al II-lea de la Australian Open 2021, dupa o victorie facila cu australianca Lizette Cabrera 140 WTA), scor 6-2 6-1 dupa o ora de.

Begu, rezultat dezolant: Irina, eliminata de la Australian Open de o anonima

Din pacate, excluzand-o pe Simona Halep 2 WTA), multe jucatoare din Romania nu fac fata turneelor majore, nici macar cand au meciuri aparent usoare, in primele tururi.

Amenintare pentru Simona Halep: Ashleigh Barty si-a spulberat adversara la Australian Open si a bifat cea mai rapida victorie

Ashleigh Barty, lider mondial in circuitul WTA, favorita numarul 1 la Australian Open 2021, a debutat la turneul de Grand Slam cu un veritabil blitzkrieg. A invins-o fara drept de apel pe muntenegreanca Danka Ko.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )