Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ana Maria Patru a refuzat sa vina la audierile din cadrul comisiei de ancheta privind alegerile din 2009

Hotnews Hotnews,
 Ana Maria Patru a refuzat sa vina la audierile din cadrul comisiei de ancheta privind alegerile din 2009

Fosta presedinta a AEP Ana Maria Patru a trimis o scrisoare comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, in care informeaza ca declina invitatia la audieri, informeaza News. ro. Ea era asteptata luni, 29 mai, la comisia de ancheta. continuă pe Hotnews

Fosta sefa a AEP, Ana Maria Patru, a refuzat sa fie audiata in comisia care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009: E suspect ca SIVECO, firma controlata de Irina Socol, a castigat aproape toate licitatiile privind softurile de numarare si transmiter

Fosta presedinta a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a trimis o scrisoare comisiei de ancheta, in care a anuntat ca refuza sa fie audiata in comisia parlamentara care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009. in acest context, ea a afirmat ca i se pare suspect ca SIVECO, firma controlata de Irina Socol, a castigat aproape toate licitatiile privind softurile de numarare a datelor transmise catre AEP.

Fosta sefa a AEP, Ana Maria Patru, a refuzat sa fie audiata in comisia care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009

Fosta presedinta a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a trimis o scrisoare comisiei de ancheta, in care a anuntat ca refuza sa fie audiata in comisia parlamentara care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009.

Comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009 continua luni audierile. Mircea Geoana si Ana Maria Patru, printre invitati

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 continua luni, de la ora 9. 00, audierile, primul fiind invitat Mircea Geoana, care va fi urmat de fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana Maria Patru si de secretari de stat din MAI de la vremea respectiva.

Ana Maria Patru si Mircea Geoana, audiati de Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009

ACTUALIZARE 11:19 Ana Maria Patru a anuntat comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca declina invitatia la audieri Fosta presedinta a AEP Ana Maria Patru a trimis o scrisoare comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, in care i-a informat pe membrii acesteia ca declina invitatiala audieri, potrivit unor surse din presa. Ea era asteptata luni la comisia de ancheta. *ACTUALIZARE 10:04 Geoana: Vizita la Vintu din 2009 a avut un impact modest in alegeri --------- Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 continua astazi, de la ora 9:00, audierile, primul fiind invitat Mircea Geoana, care va fi urmat de fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana Maria Patru si de secretari de stat din MAI de la vremea respectiva, potrivit surselor din presa.

Ana Maria Patru si Mircea Geoana, audiati de Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 continua astazi, de la ora 9:00, audierile, primul fiind invitat Mircea Geoana, care va fi urmat de fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana Maria Patru si de secretari de stat din MAI de la vremea respectiva, potrivit surselor din presa.

SIVECO anunta ca o da in judecata pe Ana Maria Patru: Am fost de-a dreptul socati de calomniile lansate

Compania SIVECO Romania a anuntat luni seara, printr-un comunicat transmis HotNews. ro, ca o va actiona in instanta pe Ana Maria Patru, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente. Patru, vicepresedinte al AEP in 2009, afirmase ca este suspect cum firma SIVECO, controlata de Irina Socol, castiga toate licitatiile pentru numararea voturilor, inclusiv cele din 2009, si ca Socol ar fi apropiata de SRI.

Sinteza zilei: Ana Maria Patru, interviu incendiar. Cum s-au furat alegerile cu softul pentru AEP

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, un interviu incendiar cu fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, in contextul dezvaluirilor in legatura cu.

Ana Maria Patru: Traian Basescu m-a sunat sa-mi spuna ca as putea fi arestata pe subiectul dosarului referendumului din 2012

Fostul sefa a AEP Ana Maria Patru a afirmat, intr-o scrisoare trimisa membrilor comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, ca a primit un telefon de la Traian Basescu, pe vremea cand era presedintele tarii, in care i-a spus ca ar putea fi arestata pe subiectul dosarului referendumului din 2012. Ea a apreciat ca retinerea sa nu a fost pe motiv ca este basista, ci ca este implicata in actiunile intreprinse de PSD.

Ana Maria Patru si Mircea Geoana, audiati luni de Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009

Mircea Geoana si fosta vicepresedinta a Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, acuzata ca ar fi avut in biroul sau un portret al lui Traian Basescu, sunt audiati luni de Comisia parlamentara de ancheta pentru alegerile din 2009.

LIVE VIDEO. Noi audieri in Comisia care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009. Mircea Geoana: Basescu m-a sunat in 2008 pentru a nu-l pune pe Catalin Voicu ministru de Interne. Fosta sefa AEP, Ana Maria Patru, a refuzat invitatia membrilor comisiei.

Directorul STS, Marcel Opris, fostul ministru Gabriel Oprea precum si politicienii Vasile Blaga, Catalin Predoiu, Teodor Baconschi, Eugen Tomac sunt printre cei care sunt asteptati saptamana aceasta ca sa fie audiati de catre Comisia parlamentara de ancheta pe marginea alegerilor prezidentiale din 2009.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )