Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ana Munteanu este castigatoarea Vocea Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ana Munteanu este castigatoarea Vocea Romaniei

Ana Munteanu 16 ani) este castigatoarea Vocea Romaniei, marcand a doua victorie a lui Smiley in show-ul de la Pro TV. continuă pe Adevărul

Ana Munteanu este castigatoarea Vocea Romaniei: Smiley, in culmea fericirii VIDEO

Ana Munteanu 16 ani) este castigatoarea Vocea Romaniei, marcand a doua victorie a lui Smiley, dupa sase ani, in show-ul de la Pro TV.

Ana Munteanu a castigat Vocea Romaniei. A meritat? VIDEO

Ana Munteanu este Vocea Romaniei. Antrenata de Smiley, Ana a primit cele mai multe voturi din partea publicului si a castigat titlul si premiul cel mare in valoare de 100. 000 de euro. A fost mai buna decat celelalte trei finaliste? .

INTERVIU Castigatoarea Vocea Romaniei:de la cine a mostenit talentul, ce va face cu banii si alaturi de ce artisti vrea sa cante FOTO

Ana Munteanu, o adolescenta de numai 16 ani, din echipa lui Smiley, a fost desemnata de telespectatori castigatoarea Vocea Romaniei. Este originara din Chisinau, insa viseaza sa-si cladeasca o cariera in Bucuresti. A facut primul pas in acest sens prin lansarea primei ei piese, Masti, la scurt timp dupa finala show-ului de la ProTv.

Cum suna prima piesa lansata de castigatoarea Vocea Romaniei imediat dupa finala

Castigatoarea Vocea Romaniei, Ana Munteanu, a lansat imediat dupa finala de la Pro TV prima piesa din cariera, Masti, cu ajutorul antrenorului sau, Smiley.

Povestea castigatoarei Vocea Romaniei: la doar 13 ani, Ana Munteanu a castigat Moldova are talent cu un hit de-al Patriciei Kaas VIDEO

Ana Munteanu, eleva lui Smiley, a fost desemnata de telespectatori castigatoarea Vocea Romaniei. Tanara in varsta de 16 ani este originara din Chisinau, unde studiaza muzica, insa viseaza sa-si cladeasca o cariera in Bucuresti. Ana a castigat mai multe concursuri de profil, iar in urma cu trei ani, a iesit invingatoare si in show-ul Moldova are talent.

Vocea Romaniei 2017 este moldoveanca Ana Munteanu, din echipa lui Smiley (FOTO)

Ana Munteanu, o adolescenta in varsta de 16 ani, originara din Chisinau, din echipa lui Smiley, a castigat sezonul sapte al emisiunii Vocea Romaniei si marele premiu.

Interviu cu Ana Munteanu, finalista Vocea Romaniei: ce lectii a invatat de la Smiley si care crede ca este cel mai mare atu al ei VIDEO

Ana Munteanu 16 ani), alaturi de care Smiley a ajuns in finala Vocea Romaniei, a acordat un scurt interviu pentru Adevarul in care a explicat de ce crede ca telespectatorii au votat-o de fiecare data si a precizat ca indiferent de rezultatul din emisiune va continua sa faca muzica.

Caru' cu Vedete: Ana Munteanu a castigat Vocea Romaniei 2017. Smiley a rupt sirul de victorii ale lui Tudor Chirila; Declaratia unei mame ingrozite. Criminala de la metrou a atacat o pustoaica la mall: A lovit-o puternic in piept! Avea o privire pierduta

Cezara Dafinescu, dezvaluiri din intimitate: Am fost si sotie, si amanta Actrita Cezara Dafinescu, considerata cea. Ce pensie uriasa trebuie sa plateasca Mel B sotului care a abuzat-o. Mel B trebuie sa.

Mesajul lui Tudor Chirila dupa ce eleva lui Smiley a castigat Vocea Romaniei

Al saptelea sezon Vocea Romaniei a mai marcat o premiera afara de desemnarea Anei Munteanu, eleva lui Smiley, drept mare castigatoare a trofeului si marele premiu de 100. 000 de euro. Acesta este.

Interviu cu Meriam Jane, finalista lui Tudor Chirila la Vocea Romaniei: Nu cred ca sunt dezavantajata, am primit multe mesaje de la romani VIDEO

Meriam Jane Ndubuisi 26 de ani), finalista lui Tudor Chirila la Vocea Romaniei, a acordat un scurt interviu pentru Adevarul in care a declarat ca este increzatoare in sansa ei si nu se simte dezavantajata din cauza faptului ca nu este romanca, ba chiar a primit o sumedenie de mesaje de incurajare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )