Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANAF, anunt CRUCIAL pentru toti romanii: Daca faci ASTA vei scapa de amenda!

B1 B1,
ANAF, anunt CRUCIAL pentru toti romanii: Daca faci ASTA vei scapa de amenda!

Anunt epocal de la ANAF! Documentele necesare solicitarii si atribuirii numarului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice pot fi depuse online prin intermediul Spatiului Privat Virtual, iar acesta. continuă pe B1

VESTI BUNE pentru toti ROMANII! GUVERNUL ofera multi bani! Conditiile necesare

Romanii vor primi vouchere cu valori cuprinse intre 200 si 400 de lei pentru inlocuirea unui echipament electrocasnic vechi cu unul nou ecologic. Acest lucru va fi posibil in cadrul programului Rabla pentru.

Ce se intampla cu toti posesorii de masini DACIA: Anunt bomba pentru toti SOFERII ROMANI...

Dacia nu are in vedere lansarea in viitorul apropiat a unui model hibrid sau electric produs la Mioveni, potrivit unui anunt facut de seful Automobile Dacia. Definitoriu pentru Dacia este sa faca masini.

BOMBA din noul Cod Rutier: Stiai ca ramai fara permis daca faci ASTA? Toti soferii sunt SPERIATI...

Daca observa o afectiune care nu permite detinerea unui permis auto, orice medic, nu doar cel de familie, va putea sa trimita soferii la o examinare medicala. Conducatorii vor fi obligati sa se prezinte la o.

Programul Rabla pentru electrocasnice. Romanii vor primi vouchere intre 200 si 400 lei pentru inlocuirea echipamentelor vechi

Romanii ar putea primi vouchere cu valori intre 200 si 400 de lei daca decid sa isi inlocuiasca un echipament electrocasnic vechi cu unul nou, cu consum redus de energie, in cadrul programului Rabla pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )