Libnet.ro
UNICEF

21:15

Programul Rabla pentru electrocasnice. Romanii vor primi vouchere intre 200 si 400 lei pentru inlocuirea echipamentelor vechi

Antena3 Antena3,
Programul Rabla pentru electrocasnice. Romanii vor primi vouchere intre 200 si 400 lei pentru inlocuirea echipamentelor vechi

Romanii ar putea primi vouchere cu valori intre 200 si 400 de lei daca decid sa isi inlocuiasca un echipament electrocasnic vechi cu unul nou, cu consum redus de energie, in cadrul programului Rabla pentru. continuă pe Antena3

VESTI BUNE pentru toti ROMANII! GUVERNUL ofera multi bani! Conditiile necesare

Romanii vor primi vouchere cu valori cuprinse intre 200 si 400 de lei pentru inlocuirea unui echipament electrocasnic vechi cu unul nou ecologic. Acest lucru va fi posibil in cadrul programului Rabla pentru.

Rabla pentru electrocasnice: ce poti sa cumperi cu banii de la Guvern

Programul Rabla pentru electrocasnice e aproape de lansare si e bine sa stii ce iti vei putea lua cu voucherele de la Guvern. Ministerul Mediului a publicat deja proiectul pentru dezbatere publica. Daca inca ai nelamuriri cu privire la modul in care ai putea sa-ti schimbi frigiderul sau masina de spalat vechi, citeste acest articol.

SOCUL anului: Romanii vor primi pensii de 3.320 DE EURO! Cine a facut ANUNTUL...

La finele lunii august, 9. 106 persoane beneficiau de pensii de serviciu, cu 19 mai multe decat la sfarsitul lunii precedente. Dintre acestea, 3. 541erau beneficiari ai Legii 303/2004 privind statutul procurori.

Rabla pentru electrocasnice. Care este finantarea pentru masini de spalat rufe, frigidere si aparate de aer conditionat. Cum se acceseaza programul

Ministerul Mediului a publicat, pe website-ul institutiei, proiectul de Ordin de ministru pentru aprobarea ghidului de finantare a Programului national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic Rabla pentru electrocasnice.

Bucuresti: Actorii Cezara Dafinescu si George Mihaita vor primi titlul de cetatean de onoare

Actorii Cezara Dafinescu si George Mihaita vor primi titlul de cetatean de onoare, potrivit unor proiecte adoptate miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, la propunerea primarului Gabriela Firea. George Mihaita, directorul Teatrului de Comedie, se numara printre cei 30 de semnatari ai scrisorii de sustinere pentru activitatea si implicarea benefica a primarului general, Gabriela Firea, in viata Capitalei Romaniei dar si pentru sustinerea unor mari proiecte nationale.

HOROSCOP MINERVA pentru toamna. Gemenii vor fi inventivi, Capricornii vor fi apreciati la locul de munca

Lucrurile ar trebui sa se aseze. Atentie pe ce va cheltuiti banii, cum ii investiti pentru ca aici vor fi marile tentatii. Iata cum arata horoscopul intocmit de Minerva pentru octombrie si.

HOROSCOP MINERVA pentru toamna. Gemenii vor fi inventivi, Capricornii vor fi aprecati la locul de munca

Lucrurile ar trebui sa se aseze. Atentie pe ce va cheltuiti banii, cum ii investiti pentru ca aici vor fi marile tentatii. Iata cum arata horoscopul intocmit de Minerva pentru octombrie si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )