Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANAF, despre banii lui Klaus Iohannis. Documentul care da peste cap apararea presedintelui

Antena3 Antena3,
ANAF, despre banii lui Klaus Iohannis. Documentul care da peste cap apararea presedintelui

ANAF i-a raspuns lui Varujan Vosganian cu privire la veniturile presedintelui Klaus Iohannis din meditatii. Amintim ca presedintele sustinea ca si-a cumparat case din meditatii, scrie DCNews. ro. ANAF i-a. continuă pe Antena3

ANAF, raspuns oficial privind veniturile lui Klaus Iohannis din meditatii

ANAF i-a raspuns lui Varujan Vosganian cu privire la veniturile presedintelui Klaus Iohannis din meditatii. Amintim ca presedintele sustinea ca si-a cumparat case din meditatii, scrie DCNews. ro. ANAF i-a.

Klaus Iohannis, despre seara alegerilor prezidentiale din 2009: Cred ca lucrurile vor fi lamurite de aceasta comisie parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca ceea ce s-a intamplat in seara alegerilor prezidentiale din 2009 va fi lamurit de comisia parlamentara care s-a constituit.

Klaus Iohannis, despre anchetarea prezidentialelor: Alegerile nu au fost fraudate

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, joi, infiintarea comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, afirmand ca nu crede ca in Romania se poate vorbi despre alegeri.

Klaus Iohannis, despre arhiva SIPA: E interesant cum astfel de ciorbe reincalzite apar in spatiul public

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, referindu-se la arhiva SIPA, ca este interesant cum 'astfel de ciorbe reincalzite' apar in spatiul public 'la anumite momente politice', relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis, declaratie de ultima ora despre SIPA

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca ministerul Justitiei trebuie sa vina cu clarificarile in scandalul arhivelor SIPA, aratand ca CSAT-ul nu are rolul de a clarifica cine are sau nu.

Klaus Iohannis, mesaj transant pe tema vaccinarii obligatorii: Fara vaccinare nu se poate

Klaus Iohannis a vorbit despre epidemia de rujeola din Romania si a luat o pozitie transanta in discutia despre vaccinarea obligatorie, spunand ca sustine o astfel de masura. Avem.

Klaus Iohannis: in educatie traim mai multe crize simultan

Klaus Iohannis a declarat vineri la Cotroceni, cu prilejul festivitatii de deschidere a Galei Profesorului Bologna, editia a X-a, ca in domeniul educatiei traim mai multe crize simultan. Pe de o part.

Klaus Iohannis intoarce o lege in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea unei legi privind impozitul pentru terenurile situate in intravilan. Seful statului arata, in cererea de reexaminare, ca Legea pentru.

Klaus Iohannis a promulgat legea: Casele parohiale vor fi scutite de impozit

Casele parohiale vor fi scutite de impozitul pe cladiri potrivit legii promulgata de Klaus Iohannis. Pana in prezent, acest lucru era valabil pentru lacasurile de cult si pentru asociatiile.

Klaus Iohannis, intrebat daca a mers la vanatoare cu fiul lui Donald Trump: Nu este adevarat. Eu oricum nu merg la vanatoare, imi plac animalele vii

Presedintele Klaus Iohannis a negat, joi, ca ar fi merg la vanatoare cu Donald Trump Jr. , fiul presedintelui Statelor Unite. Totodata, seful statului a adaugat ca nu merge la vanatoare, intrucat ii plac animalele vii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )