Libnet.ro
UNICEF

07:30

Analgezicul mai puternic decat morfina te scapa si de alte dependente

Playtech Playtech,
Analgezicul mai puternic decat morfina te scapa si de alte dependente

Dependenta de analgezice poate influenta speranta de viata, mai ales in Statele Unite unde oamenii se confrunta cu o adevarata problema nationala. Cercetatorii americani lucreaza la un compus chimic experimental, testat pana in prezent pe animale, care ar putea fi solutia pentru oamenii care au disperata nevoie de aceasta. Numit AT-121, medicamentul este mai puternic []. continuă pe Playtech

Alimentul care ajuta la tratarea impotentei. Este mai bun decat un medicament

Conform cercetatorilor uleiul de masline ar putea fi mai bun decat Viagra in tratamentul impotentei. Oamenii de stiintade la Facultatea din Atena au descoperit ca numai noualingurite de ulei de.

Lichiditatea din banci a disparut mai repede decat ne asteptam

Lichiditatea din sectorul bancar a disparut mai repede decat ne asteptam, considera Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal. Afirmatia domniei sale vine in contextul in care, luni, Banca Nationala a Romaniei BNR) a injectat in piata bancara 12,17 miliarde lei, realizand, astfel, cea mai mare operatiune Repo din 1 octombrie 2012, cand a imprumutat bancile cu 12,62 miliarde lei.

Castelul Corvinilor a fost de doua ori mai atractiv decat Cetatea Devei. Numarul record de turisti la castelul medieval

Castelul Corvinilor a ramas cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Hunedoara. in primele sapte luni ale anului, au ajuns la castel de doua ori mai multi turisti decat in Cetatea Devei. Ambele forturi medievale au inregistrat cresteri la capitolul vizitatori.

Un WC in Constanta, mai scump decat un apartament: Risipa uriasa de bani publici facuta de autoritatile locale (FOTO, VIDEO)

Primaria Constanta a cheltuit aproximativ 3 milioane de euro pentru a reabilita Parcul Arheologic. Din aceasta suma, nu mai putin de 150. 000 de euro a fost cheltuita strict pentru trei closete publice, fiecare.

Uriasul zburator care era mai mare decat un T-Rex

Mark Witton, un expert in paleobiologie spune ca mai multi oameni ar trebui sa stie depre un animal zburator spectaculos, care a trait cu mai bine de 65 de milioane de ani in urma: Aramburgiania philadelphiae.

Automobilele , un pariu mai bun decat actiunile

La o zi dupa ce piata bursiera americana a stabilit un nou record, un automobil de epoca marca s-a vandut la licitatie pentru cel mai mare pret inregistrat vreodata, semn ca investitorii sunt dispusi sa plateasca sume mari, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )