Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uriasul zburator care era mai mare decat un T-Rex

Adevărul Adevărul,
Uriasul zburator care era mai mare decat un T-Rex

Mark Witton, un expert in paleobiologie spune ca mai multi oameni ar trebui sa stie depre un animal zburator spectaculos, care a trait cu mai bine de 65 de milioane de ani in urma: Aramburgiania philadelphiae. continuă pe Adevărul

Alimentele care sunt mai eficientedecat medicamentele

Este natural sa va simtiti uneori cu unmoral mai scazut, dar daca acea stare de spirit scazuta persista zi de zi, ar putea semnala depresia. Tratamentul pentrudepresiepoate fi un proces.

Lichiditatea din banci a disparut mai repede decat ne asteptam

Lichiditatea din sectorul bancar a disparut mai repede decat ne asteptam, considera Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal. Afirmatia domniei sale vine in contextul in care, luni, Banca Nationala a Romaniei BNR) a injectat in piata bancara 12,17 miliarde lei, realizand, astfel, cea mai mare operatiune Repo din 1 octombrie 2012, cand a imprumutat bancile cu 12,62 miliarde lei.

Automobilele , un pariu mai bun decat actiunile

La o zi dupa ce piata bursiera americana a stabilit un nou record, un automobil de epoca marca s-a vandut la licitatie pentru cel mai mare pret inregistrat vreodata, semn ca investitorii sunt dispusi sa plateasca sume mari, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Alimentul care ajuta la tratarea impotentei. Este mai bun decat un medicament

Conform cercetatorilor uleiul de masline ar putea fi mai bun decat Viagra in tratamentul impotentei. Oamenii de stiintade la Facultatea din Atena au descoperit ca numai noualingurite de ulei de.

Lucruri mai putin stiute despre serpi. Care este cel mai mare din lume sau cel mai veninos

Sarpele este o fiinta cu multe curiozitati anatomice. Cel mai mare sarpe din lume este o anaconda descoperita pe Amazon.

Cum ar putea fi afectata Romania de o criza in care ar putea intra Turcia, a 13-a cea mai mare economie din lume

Turcia este a 13-a cea mai mare economie din lume, iar problemele cu care se confrunta ar putea avea repercusiuni si asupra Romaniei.

STUDIU Piata de smartphone-uri a inregistrat in prima parte a anului 2018 cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Piata de smartphone-uri a inregistrat in primul semestru cel mai mare avans din ultimii trei ani, pe fondul achizitiei de terminale mai performante, la un pret mai mare. Astfel, din punct de vedere valoric, piata de smartphone-uri din Romania a urcat in primele sase luni ale anului cu aproximativ 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Piata de smartphone-uri, cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Piata de smartphone-uri din Romania a inregistrat in primul semestru al acestui an cel mai mare avans din ultimii trei ani, pe fondul achizitiei de terminale mai performante, la un pret mai mare, astfel ca, din punct de vedere valoric, piata a urcat in primele sase luni ale anului cu aproximativ 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor transmise astazi de distribuitorul de telefoane mobile si accesorii Avenir Telecom.

Profitul bancilor, mai mare cu 1 miliard de lei

Sistemul bancar din tara noastra a inregistrat un profit mai mare cu aproape 1 miliard de lei, in prima jumatate a anului in curs comparativ cu aceeasi perioada din 2017, respectiv 3,6 miliarde lei fata de 2,7 miliarde lei, dupa cum reiese din datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Rusia si China organizeaza CEL MAI MARE EXERCITIU MILITAR de dupa Razboiul Rece! Vostok-2018: Peste 300.000 de soldati simuleaza un atac asupra NATO!

Rusia va organiza luna viitoare cel mai mare exercitiu militar de dupa Razboiul Rece. Acesta este programat pentru perioada 11-15 septembrie si se va desfasura in Siberia. La exercitiu vor lua parte si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )