Libnet.ro
UNICEF

08:45

ANALIZA B1.RO Brexit cu sau fara ACORD? Dilemele premierul Boris Johnson, dispus sa ocoleasca legea britanica pentru a-si duce planurile la capat Cronologia unei crize politice fara precedent (FOTO)

B1 B1,
ANALIZA B1.RO Brexit cu sau fara ACORD? Dilemele premierul Boris Johnson, dispus sa ocoleasca legea britanica pentru a-si duce planurile la capat Cronologia unei crize politice fara precedent (FOTO)

RO Parlamentul britanic a respins si a doua solicitare a lui Boris Johnson de a fi declansate alegeri anticipate, la scurt timp dupa aceea intrand in vigoare si suspendarea parlamentului, transmite. continuă pe B1

Ministerul de Externe spune ca a primit asigurari ca drepturile romanilor aflati in Marea Britanie vor fi respectate inclusiv in cazul unui Brexit fara acord Care este procedura pentru romanii aflati in Regatul Unit

Drepturile cetatenilor romani aflati in Marea Britanie vor fi respectate inclusiv in cazul materializarii scenariului unui Brexit fara acord, spune Ministerul Afacerilor Externe MAE), precizand ca ministrul pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a primit asigurari in acest sens de la ministrul de stat britanic pentru Europa si pentru Americi, Christopher Pincher. Conform datelor statistice oficiale, in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord locuiesc aproximativ 411. 000 de romani.

Spania avertizeaza peste 90.000 de companii in legatura cu riscurile unui Brexit fara acord

Autoritatile fiscale din Spania au trimis peste 90. 000 de scrisori catre companiile care realizeaza exporturi catre Marea Britanie, pentru a le avertiza in legatura cu efectele unui Brexit fara acord, recomandand ca firmele sa realizeze actiuni pentru a se adapta la aceasta posibilitate, scrie El Pais.

Guvernul britanic cere retailerilor sa fie pregatiti pentru un Brexit fara acord

Guvernul britanic cere retailerilor sa fie pregatiti pentru eventualitatea unui Brexit fara acord, dar provoaca nemultumire in industria de profil, sefii lanturilor de supermarketuri afirmand ca nu va fi vina lor daca oamenii nu vor gasi pe rafturi tot ce vor dori, transmite Reuters.

Lorzii au votat proiectul de lege care impiedica un Brexit fara acord

Membrii Camerei Lorzilor au adoptat vineri seara proiectul de lege Benn care impiedica un Brexit fara acord, scrie The Guardian, astfel ca luni el ar trebui sa primeasca consimtamantul regal.

BREXIT. Regina Elisabeta a II-a a promulgat legea care impiedica un Brexit fara acord

Regina Elisabeta a II-a a promulgat luni legea care-l impiedica pe premierul conservator Boris Johnson sa retraga Regatul Unit din UE fara un acord pe 31 octombrie, transmite agentia Reuters. Acesta.

Regina Elisabeta a II-a a promulgat legea care impiedica un Brexit fara acord pe 31 octombrie

Regina Elisabeta a II-a a promulgat luni legea care-l impiedica pe premierul conservator Boris Johnson sa retraga Regatul Unit din UE fara un acord pe 31 octombrie, transmite agentia Reuters.

Regina Elisabeta a II-a a promulgat legea care impiedica un Brexit fara acord pe 31 octombrie

Regina Elisabeta a II-a a promulgat luni legea care-l impiedica pe premierul conservator Boris Johns.

Lovitura teribila pentru Boris Johnson: Regina Elisabeta a II-a a promulgat legea care impiedica Brexitul fara acord

O noua piedica pentru prim-ministrul Boris Johnson in tentativa sa de a finaliza Brexitul pe 31 octombrie indiferent daca acest lucru se face cu acord sau nu. Regina Elisabeta a II-a a promulgat luni legea care-l.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )