Libnet.ro
UNICEF

12:45

Lorzii au votat proiectul de lege care impiedica un Brexit fara acord

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lorzii au votat proiectul de lege care impiedica un Brexit fara acord

Membrii Camerei Lorzilor au adoptat vineri seara proiectul de lege Benn care impiedica un Brexit fara acord, scrie The Guardian, astfel ca luni el ar trebui sa primeasca consimtamantul regal. continuă pe Ziarul Bursa

Si Camera Lorzilor va aproba proiectul de lege care impiedica un Brexit fara acord

Membrii Camerei Lorzilor au decis sa aprobe pana vineri proiectul de lege Benn care impiedica un Brexit fara acord, scrie The Guardian.

Dubla-infrangere pentru Boris Johnson in parlament intr-o singura zi. Premierul britanic a ramas fara optiunea unui Brexit fara acord

Boris Johnson a suferit doua infrangeri majore in fata Camerei Comunelor, mai intai prin aprobarea unei legi care il impiedica sa-si continue planurile cu privire la realizarea unui Brexit fara acord, si-n.

Comisia Europeana face apel la toti cetatenii si intreprinderile din UE sa se pregateasca pentru un Brexit fara acord la 31 octombrie 2019: Desi este nedorit, scenariul ramane plauzibil

Comisia Europeana face un apel la adresa tuturor cetatenilor si intreprinderilor din UE pentru a se pregati pentru scenariul unui Brexit fara acord la 31 octombrie 2019. intr-un comunicat de presa.

Gordon Brown: Un Brexit fara acord poate prabusi industria auto britanica peste noapte

Intr-un sondaj realizat de Hope not Hate, in ultimele zile, 49% dintre britanici - cu doar 16% contra - spun acum ca un Brexit fara acord la 31 octombrie este rau pentru Marea Britanie. Si atunci cand oamenii sunt rugati sa aleaga ce ii ingrijoreaza cel mai mult la lipsa unui acord, potentialul colaps al industriei auto britanice este, pentru ei, cea mai stridenta amenintare previzibila si principala lor frica, scrie Gordon Brown, fost premier al Marii Britanii, in Mirror.

Un Brexit fara acord le-ar provoca britanicilor pierderi de 16 miliarde de dolari

Un Brexit fara acord le-ar provoca britanicilor pierderi de 16 miliarde de dolari in exporturi catre Uniunea Europeana si de alte cateva miliarde in exporturi catre alte tari, a avertizat marti ONU, relateaza AFP si Reuters.

Brexitul fara acord - IMPOSIBIL. Camera Lorzilor este gata sa adopte proiectul de lege Benn pana vineri

Camera Lorzilor a anuntat ca, pana vineri, va aproba proiectul de lege Benn, care face un Brexit fara acord imposibil, potrivit The Guardian preluat de news. ro. Vestea vine in contextul in care Boris Joh.

Premierul finlandez: Este destul de evident ca vom avea parte de un Brexit fara acord

Premierul Finlandei, tara care detine acum presedintia rotativa a Uniunii Europene, a declarat vineri ca este evident ca Marea Britanie este pe cale sa paraseasca blocul comunitar fara un acord, transmite Reuters.

Comisia Europeana, un nou avertisment: Pregatiti-va de un Brexit fara acord de la 1 noiembrie. E un scenariu plauzibil!

Cu 8 saptamani inainte de retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana, care va avea loc la 31 octombrie 2019, Comisia si-a reiterat astazi, incea de a sasea comunicare a sa privind pregatirea pentru.

ECONOMIST GERMAN: Un Brexit fara acord ar fi preferabil unei noi amanari

Seful Institutului german de cercetare economica DIW), Marcel Fratzscher, a declarat vineri ca ar prefera ca Marea Britanie sa paraseasca UE fara acord decat ca blocul comunitar sa acorde o noua amanare, relateaza dpa.

Legea care va revolta romanii. Cine sunt cei care pot ramane fara pensie

Deputatii PNL Florin Roman si Romeo Nicoara au depus in Parlament un proiect de lege care prevede ca persoanele publice care au fost condamnate pentru fapte de coruptie sa nu mai primeasca pensie de serviciu. Din aceasta categorie fac parte judecatori sau parlamentari care au primit condamnari pentru infractiuni precum luarea si darea de mita .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )