Libnet.ro
UNICEF

10:30

ANALIZA Cum va arata Romania dupa alegerile locale din 2020. inainte de 26 mai ma gandeam serios la emigrare

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Cum va arata Romania dupa alegerile locale din 2020. inainte de 26 mai ma gandeam serios la emigrare

Peste exact un an, Romania va sti rezultatul alegerilor locale care pot schimba tara de la firul ierbii. Va fi un vot fara romanii aflati departe de casa, care nu au cum ajunge in localitatea de domiciliu ca sa isi aleaga primarul si consilierii locali. continuă pe Adevărul

Cum arata cea mai urata femeie din lume. De ce a primit Lizzie Velasquez aceasta titulatura FOTO

Lizzie Velasquez a obtinut titulatura pentru cea mai urata femeie din lume. Aceasta are, de fapt, o poveste aparte din cauza careia a ajuns sa arate in felul acesta. De ce sufera femeia? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie din lume Lizzie este cunoscuta ca fiind cea mai urata femeie din lume. Din pacate, totul [] .

Romania ocupa penultimul loc din UE conform Indicelui economiei si societatii digitale

Romania ocupa locul 27 din cele 28 de state membre ale UE in cadrul Indicelui economiei si societatii digitale DESI) pentru 2019 al Comisiei Europene. Indicele monitorizeaza performanta digitala.

Cristiano Ronaldo avertizeaza dupa victoria Portugaliei din Liga Natiunilor: Vom incerca sa castigam Campionatul European

Selectionata de fotbal a Portugaliei, campioana europeana en titre, va incerca sa castige si EURO 2020, a avertizat capitanul sau, atacantul Cristiano Ronaldo, dupa ce s-a impus, duminica, si in prima editie a Ligii Natiunilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )