Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum arata cea mai urata femeie din lume. De ce a primit Lizzie Velasquez aceasta titulatura FOTO

Playtech Playtech,
Cum arata cea mai urata femeie din lume. De ce a primit Lizzie Velasquez aceasta titulatura FOTO

Lizzie Velasquez a obtinut titulatura pentru cea mai urata femeie din lume. Aceasta are, de fapt, o poveste aparte din cauza careia a ajuns sa arate in felul acesta. De ce sufera femeia? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie din lume Lizzie este cunoscuta ca fiind cea mai urata femeie din lume. Din pacate, totul [] . continuă pe Playtech

Subiecte zilei: Reteta dezastrului. Cum a bagat Firea Bucurestiul in faliment nedeclarat; O romanca vanduta de regimul Ceausescu cu 10.000 de dolari in Venezuela prefera sa ramana in cea mai periculoasa tara din lume decat sa revina in Romania; Sute de p

Un tanar bolnav de cancer construieste o casa pentru 16 orfani, pe care sa-i creasca alaturi de familia sa. Alex Tache se lupta de 12 ani cu. - Nu te platesc sa gandesti. Sunt o gramada care asteapta la usa. Despre manageri ciobani, femei sef care stau cu picioarele pe masa si corporatisti care-si cauta alt job. Mai mult de 17. 000 de angajati din.

Subiectele zilei: Reteta dezastrului. Cum a bagat Firea Bucurestiul in faliment nedeclarat; O romanca vanduta de regimul Ceausescu cu 10.000 de dolari in Venezuela prefera sa ramana in cea mai periculoasa tara din lume decat sa revina in Romania; Sute de

Un tanar bolnav de cancer construieste o casa pentru 16 orfani, pe care sa-i creasca alaturi de familia sa. Alex Tache se lupta de 12 ani cu. - Nu te platesc sa gandesti. Sunt o gramada care asteapta la usa. Despre manageri ciobani, femei sef care stau cu picioarele pe masa si corporatisti care-si cauta alt job. Mai mult de 17. 000 de angajati din.

TOP 20 oameni cu cei mai ciudati ochi din lume dar si cei mai frumosi! GALERIE FOTO

Ochii sunt o parte fundamentala a unui om. Ne folosim ochii pentru a ne orienta in mediul in care traim, pentru a identifica lucruri familiare si ciudate si pentru a ne conecta cu alte persoane. in acest articol va prezentam un top al oamenilor cu cei mai ciudati ochi din lume dar si cei mai [] .

Top 10 cele mai sigure orase din lume. Unde ti-ai putea face linistit concediul de vara aceasta

Daca planuiesti sa mergi in vacanta sau sa te muti de tot din Romania, ar fi bine sa ai in vedere un top 10 cu cele mai sigure orase din lume. Nimic nu este mai important decat sa fii in siguranta cand mergi pe strada sau cand te deplasezi cu mijloace de transport in comun.

Unele dintre cele mai mari banci din lume lanseaza criptomonede anul viitor: la ce le vor folosi si cum va functiona sistemul

Treisprezece dintre cele mai mari banci din lume se pregatesc sa lanseze in 2020 versiuni digitale pentru cele mai populare valute la nivel global. Mutarea are loc dupa mai multi ani de studii care i-au convins in legatura cu potentialul pe care il are.

HOROSCOP. Stiai? Cei mai multi oameni din lume sunt nascuti sub aceasta zodie!

Zodiile, astrogramele si semnele ceresti sunt lucruri care ii pot influenta foarte mult pe oameni. Exista persoane care isi ghideaza viata dupa anumite semne zodiacale. Totusi, care este cel mai popular semn.

VIDEO Probleme pe cea mai frumoasa sosea din Muntii Orastiei. Cum arata noul drum care leaga cetatile dacice

Au fost alunecari de teren in mai multe locuri pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din muntii Orastiei, care urca la aproape 1. 000 de metri, in tinutul cetatilor dacice.

Cum trebuie consumat piperul, cel mai popular condiment din lume. Ce contraindicatii au bobitele antibacteriene

Un varf de piper negru se adauga la aproape orice fel de reteta culinara. Folosit in trecut ca moneda de schimb si oferit zeilor drept jertfa, piperul este unul din cele mai populare condimente si este disponibil pe tot parcursul anului. Cel mai folosit condiment din lume are efecte antioxidante si antibacteriene, ajutand la tratarea afectiunilor tractului digestiv.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MAI - 6 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand un salt de 10,38% in intervalul 30 mai - 6 iunie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o saptamana in care indicele financiar a raportat un avans de 4,84%, in special ca urmare a evolutiei puternic pozitiva a cotatiei FP, ce a atins un nou maximum istoric de 1,1 lei/titlu, la finalul intervalului analizat.

Imagini din spectacolul CUBE al celui mai important teatru de imagine din lume, prezentate la Targoviste

Babel2019. Sfarsitul de saptamana a inceput cu imaginile filmice din spectacolul CUBE al celui mai important teatru de imagine din lume: Laterna Magika, extensie a Teatrului National din Praga, Cehia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )