Libnet.ro
UNICEF

17:15

ANALIZA EKATHIMERINI.COM PENTRU IANUARIE-APRILIE 2019: Bursa din Atena are cea mai buna evolutie din ultimii 20 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA EKATHIMERINI.COM PENTRU IANUARIE-APRILIE 2019: Bursa din Atena are cea mai buna evolutie din ultimii 20 de ani

Plus de aproape 27% de la inceputul anului curent Piata actiunilor din Grecia se bucura, in prezent, de cea mai buna perioada de patru luni de dupa 1999, dupa dificultatile care au afectat-o in 2018, conform unei analize ekathimerini. com, care arata ca indicele de referinta al Bursei din Atena ASE) a inregistrat un castig de 26,92% de la inceputul anului pana la data de 18 aprilie. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU REABILITAREA UNUI SECTOR DIN DN66: CNAIR a lansat o licitatie de 4,1 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 19,64 milioane lei 4,13 milioane euro), fara TVA, pentru reabilitarea unui sector din Drumul National 66 DN66), proiect finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare - POIM, potrivit unui anunt publicat, astzazi, pe platforma online SICAP.

Aproape 340 de milioane de lei pentru modernizarea transportului public din Bucuresti. Ce investitii vrea sa faca in acest an STB: de la stalpisori la aer conditionat in autobuze

Societatea de Transport BucurestiSTB) are in 2019 un buget estimat de 1,24 miliarde lei. Din aceasta suma, cheltuielile cu personalul reprezinta 913 milioane, iar cheltuieli pentru investitii 343 milioane lei.

Ce trebuie sa faca magazinele online pentru mai multi cumparatori din generatia Millennials

Generatia Millennials este cea care, in prezent, are cea mai mare putere de cumparare dintre toate generatiile, cheltuieste cel mai mult si va avea un impact economic major in industriile de retail, banking, telecom, asigurari, sanatate, media etc. Ce trebuie sa faca afacerile pentru a atrage cat mai multi cumparatori din aceasta generatie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )