Libnet.ro
UNICEF

12:45

ANALIZA Halep si Cahill, din nou impreuna: Cum s-a schimbat Simona in cei patru ani cu Darren

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Halep si Cahill, din nou impreuna: Cum s-a schimbat Simona in cei patru ani cu Darren

Simona a anuntat printr-un mesaj video postat pe Facebook ca, incepand din 2020, isi va relua colaborarea cu antrenorul australian de 53 de ani sub comanda caruia a castigat French Open 2018 si a ajuns pe locul 1 in lume. continuă pe Adevărul

Anna Lesko si Irinel Columbeanu, din nou impreuna! Vestea ANULUI in SHOWBIZ!

Vestea anului in showbiz. Anna Lesko si Irinel Columbeanu, din nou impreuna, dupa divortul artistei de DJ Vinnie, barbatul cu care avut o relatie de circa 9 ani.

De ce l-a ales Simona Halep tocmai pe Darren Cahill sa-i fie din nou antrenor. Asta a stat in spatele deciziei

Simona Halep a anuntat ca a reluat colaborarea cu Darren Cahill, antrenorul alaturi de care a cucerit 8 trofee majore. Motivul este lesne de inteles. Australianul a fost cel care a ajutat-o pe Simona sa depaseasca momentele de cadere psihica din timpul meciurilor importante. Numarul 6 WTA a facut anuntul pe contul personal de Facebook, .

Familia Luizei Melencu trece din nou prin momente terifiante.Unchiul fetei a primit un nou mesaj de pe telefonul adolescentei

Familia Luizei Melencu trece din nou prin momente terifiante. Unchiul Luizei a primit un nou mesaj de pe telefonul fetei pe care Gheorghe Dinca sustine ca ar fi omorat-o. Monica Melencu a povestit, in direc.

Liderul PNL Bacau: Orasul a ramas din nou fara apa. Vinovati de aceasta situatie sunt primarul Cosmin Necula si administratia PSD aflata la conducerea municipalitatii

Intreg orasul Bacau a ramas din nou fara apa, dupa o noua avarie la conducta de aductiune care alimenteaza orasul. Bacauanii vor sta cel putin doua zile fara apa la robinete, iar vinovati de.

Tensiuni la Casa Regala a Marii Britanii. Meghan Markle a suparat-o din nou pe Regina

Razboiul dintre Regina Marii Britanii si Meghan Markle continua! Ducesa de Sussex a suparat-o din nou pe aceasta si a produs noi tensiuni la Casa Regala. Ce s-a mai intamplat de aceasta data si de ce nu pot ajunge cele doua la un numitor comun? Razboiul Regina-Meghan Markle continua Prapastia dintre Meghan Marke si Regina .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )