Libnet.ro
UNICEF

21:00

De ce l-a ales Simona Halep tocmai pe Darren Cahill sa-i fie din nou antrenor. Asta a stat in spatele deciziei

Playtech Playtech,
De ce l-a ales Simona Halep tocmai pe Darren Cahill sa-i fie din nou antrenor. Asta a stat in spatele deciziei

Simona Halep a anuntat ca a reluat colaborarea cu Darren Cahill, antrenorul alaturi de care a cucerit 8 trofee majore. Motivul este lesne de inteles. Australianul a fost cel care a ajutat-o pe Simona sa depaseasca momentele de cadere psihica din timpul meciurilor importante. Numarul 6 WTA a facut anuntul pe contul personal de Facebook, . continuă pe Playtech

Halep, data de gol de Ilie Nastase: Fostul lider mondial a dezvaluit de ce Simona va lucra iarasi cu Darren Cahill

Simona Halep 6 WTA) a inceput anul pe primul loc mondial, insa, in ciuda faptului ca a castigat Wimbledon, a inregistrat rezultate mai slabe in acest sezon, comparativ cu precedentul, in mai toate turneele la care a participat.

DigiSport: Prima reactie a lui Cristian Tudor Popescu dupa ce Simona Halep a anuntat reluarea colaborarii cu Darren Cahill

Cristian Tudor Popescu e incantat de revenirea lui Darren Cahill alaturi de Simona Halep, din 2020. E convins ca antrenorul australian e singurul care o poate face pe romanca sa joace precum la Roland Garros 2018, cand a cucerit primul trofeu de Grand Slam din cariera.

Darren Cahill o va antrena din nou pe Simona Halep. Anuntul OFICIAL facut de castigatoarea de la Wimbledon (VIDEO)

Simona Halep 26 ani, 6 WTA) a anuntat, joi, ca Darren Cahill 53 de ani) va reveni in staff-ul ei tehnic, incepand din urmatorul sezon. Salutare, am vesti interesante pentru voi. Dupa un an de zile fara el.

BREAKING NEWS. Simona Halep reia colaborarea cu Darren Cahill

Simona Halep a anuntat, joi, intr-o postare video pe pagina sa de Facebook, ca din sezonul viitor va.

VIDEO Halep, anunt urias pe Facebook: Simona a dezvaluit ca va fi antrenata, din nou, de Darren Cahill

Simona Halep 6 WTA) se afla in continuare in vacanta, dupa eliminarea de la US Open, insa le-a facut o mare bucurie fanilor ei.

Darren Cahill revine ca antrenor al Simonei Halep. Oficial

Darren Cahill va fi din nou antrenorul Simonei Halep incepand din sezonul viitor. Anuntul a fost facut de Halep pe contul oficial de Facebook. Salutare, am vesti interesante pentru voi. Dupa un an de zile.

VIDEO OFICIAL: Darren Cahill, inapoi in echipa Simonei Halep din sezonul viitor

Dupa un an de pauza dar in care i-a oferit fostei sale eleve sfaturi in multe momente), Darren Cahill a luat decizia de a reveni in echipa Simonei Halep. Anuntul a fost facut de fostul lider mondial intr-o postare pe contul personal de Facebook.

BOMBA MONDENA tocmai a explodat: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley a suprins pe toata lumea, lasandu-se surprins alaturi de Simona Halep.

Cum a aparut Simona Halep la o nunta. Invitatii s-au uitat lung la rochia ei. Cum era croita

Simona Halep a surprins cu aparitia sa la o nunta! Invitatii s-au uitat in special la vestimentatia aleasa de campioana noastra. Iubita jucatoare de tenis face ravagii nu numai pe teren, ci si intr-o conjunctura eleganta. Cum a aratat rochia sa si cu ce detaliu a surprins extrem de tare? Cum a aparut Simona Halep .

Simona HALEP a iesit din topul celor mai bune tenismene ale lumii. Bianca Andreescu i-a luat locul. Vezi AICI clasamentul WTA

Simona Halep a iesit din topul mondial al tenisului, dupa infrangerea din turul doi de la US Open. Halep a coborat de pe pozitia 4 pe pozitia 6 WTA, cu 4. 803 puncte. in schimba, Bianca Andreescu,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )