Libnet.ro
UNICEF

00:07

Analiza cu privire la situatia din Republica Moldova: Bucurestiul este direct afectat de aceasta criza politica

Antena3 Antena3,
Analiza cu privire la situatia din Republica Moldova: Bucurestiul este direct afectat de aceasta criza politica

Istoricul si analisitul politic din Republica Moldova, Ion Mischevca, a explicat intr-un interviu recentele evolutii politice si geopolitice de la Chisinau si cum anume Bucurestiul ar fi bine sa le perceapa. continuă pe Antena3

Reactia Guvernului Dancila, la situatia din Republica Moldova

Guvernul urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova si face un apel la toate fortele politice de la Chisinau sa respecte procesul democratic. Romania, ca stat care detine.

Victor Ponta, reactie cu privire la criza politica din Republica Moldova: Un dezastru pentru Romania, toata lumea negocieaza si noi nu suntem deloc acolo

Victor Ponta, a declarat ca, in opinia sa, situatia din Republica Moldova reprezinta un dezastru total pentru Romania, avand in vedere neimplicarea tarii noastre in discutiile purtate de terte parti.

Eugen Tomac, despre situatia din Republica Moldova: Urmeaza vremuri interesante, iar Romania din pacate, nu este in stare, prin decidentii ei, sa joace asa cum meritam (VIDEO)

Scena din Republica Moldova este intr-una adevarat razboi dupa ce Partidul Socialist al presedintelui pro-rus Igor Dodon s-a aliat cu pro-europenii lui Andrei Nastase si Maia Sandu pentru a forma noua.

Partidul Socialistilor din Republica Moldova a decis convocarea de alegeri anticipate / Blocul ACUM ii cheama pe socialisti la negocieri: Timp mai este, foarte putin, dar mai este

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) a decis sa nu faca alianta nici cu PDM dar nici cu blocul ACUM si sa declanseze alegeri anticipate, decizie adoptata de consiliul Republican al PSRM, potrivit site-ului Deschide. md. Pe de alta parte, blocul ACUM a invitat pentru ultima data Partidul Socialistilor la o runda de negocieri privind formarea unei majoritati parlamentare si investirea Guvernului. Un anunt in acest sens a fost facut de liderul PAS, Maia Sandu, care alaturi de alti colegi se afla in sala de sedinta a Legislativului.

Ciolos, reactie despre situatia din Republica Moldova: O sprijinim din tot sufletul pe Maia Sandu

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, isi anunta sprijinul pentru noul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu, si isi exprima increderea ca aceasta are capacitate de a tine Republica Moldova pe calea europeana.

Uniunea Europeana recunoaste legitimitatea Guvernului Maia Sandu din Republica Moldova

Uniunea Europeana a informat ca este pregatita sa lucreze cu guvernul legitim din Republica Moldova si a subliniat ca un dialog intre reprezentantii alesi democratic trebuie sa ramana cheia pentru gasirea unei solutii, intr-un comunicat semnat de inaltul Reprezentant pentru Relatii Externe Federica Mogherini si comisarul Johannes Hahn.

Criza politica din Republica Moldova. Uniunea Europeana face apel la calm si retinere

Sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, a facut duminica apel la calm si retinere in Republica Moldova, care se confrunta cu o criza politica, relateaza AFP. Uniunea Europeana.

Ala Nemerenco, noul ministru al Sanatatii din Republica Moldova, a facut parte din echipa lui Vlad Voiculescu, in mandatul sau de ministru

Ala Nemerenco, desemnata ministru al Sanatatii in Republica Moldova, in Guvernul condus de Maia Sandu, a facut parte din echipa lui Vlad Voiculescu, in mandatul sau de ministru al Sanatatii. Ala Nemerenco a fost consilier in politici de sanatate al lui Vlad Voiculescu, in perioada cand acesta era ministrul Sanatatii.

Traian Basescu, despre situatia din Republica Moldova: Este o lovitura de stat data de Plahotniuc!/Faptul ca Romania nu reactioneaza nu este in regula (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu ultimele evolutii de pe scena politica din Republica Moldova arata clar ca avem de-a face cu o lovitura de stat data de oligarhul Vladimir Plahotniuc. Este o lovitura de.

Parlamentul a declarat in afara legii Guvernul Filip si cere interventia Consiliului de Securitate al ONU in situatia din Republica Moldova

Parlamentul de la Chisinau a adoptat o declaratie duminica, 9 iunie, prin care anunta ca Partidul Democrat din Moldova a uzurpat puterea de stat. Parlamentul a declarat Guvernul lui Pavel Filip in afara legii si a indemnat structurile de forta sa treaca de partea Guvernului Maiei Sandu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.236 seconds )