Libnet.ro
UNICEF

09:17

Uniunea Europeana recunoaste legitimitatea Guvernului Maia Sandu din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana recunoaste legitimitatea Guvernului Maia Sandu din Republica Moldova

Uniunea Europeana a informat ca este pregatita sa lucreze cu guvernul legitim din Republica Moldova si a subliniat ca un dialog intre reprezentantii alesi democratic trebuie sa ramana cheia pentru gasirea unei solutii, intr-un comunicat semnat de inaltul Reprezentant pentru Relatii Externe Federica Mogherini si comisarul Johannes Hahn. continuă pe Adevărul

Uniunea Europeana recunoaste Guvernul condus de Maia Sandu in Republica Moldova

Lovitura teribila pentru Vladimir Plahotniuc in lupta pentru controlul asupra Republicii Moldova. Federinca Mogherini, sefa diplomatiei Uniunii Europene, a anuntat recunoastere guvernului condus de Maia Sandu,.

VIDEO Prima sedinta a Guvernului Maia Sandu va avea loc luni, in incinta Parlamentului

Lidera PAS, Maia Sandu, numita in functia de prim-ministru al Republicii Moldova cu voturile deputatilor ACUM si PSRM, decizie declarata neconstitutionala de inalta Curte, a declarat ca prima sedinta a noului Guvern va avea loc luni, 10 iunie, ora 11. 00, in incinta Parlamentului. Sedinta Guvernului Sandu se va petrece in timp ce in functie este si Guvernul Filip, care nu recunoaste deciziile Parlamentului ACUM-PSRM.

R. Moldova: Curtea Constitutionala spune ca numirea guvernului Maia Sandu este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova spune ca decretele prin care Maia Sandu a fost numita premier si prin care a fost numit noul guvern sunt neconstitutionale.

R. Moldova: Curtea Constitutionala spune ca numirea guvernului Maia Sandu este neconstitutionala / Parlamentul cere demisia judecatorilor CCM

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova spune ca decretele prin care Maia Sandu a fost numita premier si prin care a fost numit noul guvern sunt neconstitutionale.

Federica Mogherini: Uniunea Europeana recunoaste legitimitatea noului Guvern al Republicii Moldova

Inaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, Federica Mogherini si comisarul european Johannes Hahn au emis un comunicat in care scriu ca UE este pregatita sa colaboreze cu guvernul legitim din punct de vedere democratic, relateaza Unimedia.

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a invalidat guvernul condus de Maia Sandu

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a invalidat sambata decretele presedintelui Igor Dodon privind desemnarea ca premier a liderei Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Maia Sandu, si numirea guvernului condus de aceasta, transmite Radio.

Coalitia anti-Plahotniuc merge mai departe: Igor Dodon a desemnat-o pe Maia Sandu premier al Republicii Moldova. Parlamentul a votat investirea Guvernului (FOTO)

UPDATE:Candidatura liderei PAS, Maia Sandu, in functia de prim-ministru al Republicii Moldova, a fost sustinuta de deputatii din Parlament, unanim. Astazi incepe procesul de curatare al RM, de.

Ciolos, reactie despre situatia din Republica Moldova: O sprijinim din tot sufletul pe Maia Sandu

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, isi anunta sprijinul pentru noul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu, si isi exprima increderea ca aceasta are capacitate de a tine Republica Moldova pe calea europeana.

Coalitia anti-Plahotniuc merge mai departe: Igor Dodon a desemnat-o pe Maia Sandu premier al Republicii Moldova (FOTO)

Presedintele pro-rus de la Chisinau, Igor Dodon, a desemnat-o pe Maia Sandu, liderul pro-european al blocului ACUM, pentru a fi urmatorul premier al Republicii Moldova. Maia Sandu a fost chiar adversa lui Igor Dodon.

Maia Sandu nu da inapoi dupa decizia Curtii Constitutionale si a convocat prima sedinta de Guvern

In ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a invalidat mandatul de premier, Maia Sandu nu renunta si a convocat prima sedinta a noului Guvern pentru luni la ora 11. Aceasta va avea loc, insa, in incinta Pa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )