Libnet.ro
UNICEF

12:00

ANALIZA De unde vin cei mai multi imigranti si ce fac ei in Romania

Adevărul Adevărul,
ANALIZA De unde vin cei mai multi imigranti si ce fac ei in Romania

Moldova, Turcia, China, Israel si Vietnam. Acestea sunt tarile din care provin cei mai multi imigranti cu permis de sedere in Romania, potrivit Inspectoratului General pentru Imigrari. continuă pe Adevărul

Topul profesiilor cu cei mai multi psihopati

Directorii de companii, avocatii, chirurgii, politistii, jurnalistii si bucatarii sunt doar cateva dintre profesiile cu cei mai multi psihopati. Asa arata cel mai recent clasament facut de psihologul Kevin Dutton din Marea Britanie, specializat in sudiul psihopatiei, care spune ca persoanele care ajung sa intre in aceste profesii au la baza cateva caracteristici comune atunci cand vine vorba de cariera.

Care sunt profesiile cu cei mai multi psihopati. Tu ce te ocupi?

In Manualul de Diagnostic si Statistica al Tulburarilor Mentale, al American Psychiatric Association, o personalitate psihopata este definita ca avand un emfatic, grandios simt al sinelui si o abilitate spre a.

VIDEO Gura Iadului din Atlantic. Locul unde nici cei mai curajosi oameni n-ar indrazni sa se plimbe

In Oceanul Atlantic se afla o insula unde putini dintre cei ce pun piciorul pe ea supravietuiesc. Motivul se datoreaza speciilor de vietati ce traiesc acolo.

Unul dintre cei mai implicati activisti civic din Romania: Din urma vin doar tineri avizi dupa faima si putere

Brasoveanul Radu Hossu se numara printre cei care au vrut sa ia atitudine inca din copilarie vizavi de derapajele societatii. Acum este unul dintre cei mai implicati activisti civic din Romania.

[P] Cum a devenit Sustainalytics unul dintre cei mai mari angajatori din Romnia n domeniul economiei sustenabile

Sustainalytics, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in domeniul economiei sustenabile isi continua expansiunea la nivel national si global, angajand specialisti in Bucuresti si Timisoara. Dupa opt ani de prezenta pe piata locala, in echipa Sustainalytics lucreaza peste 200 de persoane, in departamente de analiza, consultanta, solutii financiare sustenabile, dezvoltare software, economie, juridic, administrare si resurse umane.

Teatrul romanesc, in DOLIU! A MURIT unul dintre cei mai iNDRAGITI actori! Lacrimi si durere fara margini

Unul dintre cei mai faimosi actori ai Teatrului National din Cluj Napoca, Anton Tauf, a murit la varsta de 72 de ani, dupa o lupta lunga cu boala. El a jucat pe scena din Cluj mai bine de 50 de ani si a jucat .

Incendiu urias langa Bucuresti. Un om a murit si mai multi au fost raniti

Un incendiu urias are loc la o cladire din localitatea Cernica. Focul se manifesta in podul imobilului. Potrivit primelor informatii, persoana a murit si alte patru au fost ranite. Mai multe.

Guvernul a decis: Ei sunt SINGURII romani care vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

Datele de ca Casele Sectoriale ale Ministerului Apararii Nationale MApN) si Ministerului Admnistratiei si Internelor MAI) scot la iveala detalii surprinzatoarele privind pensiile de serviciu ale fostilor.

Lucrarile unuia dintre cei mai bine vanduti graficieni romani, expuse la Muzeul de Arta Vizuala din Galati

Expozitia In memoriam, marcheaza un deceniu de la moartea graficianului Marcel Chirnoaga, ale carui lucrari se regasesc in colectii publice si private din toata lumea. Cele mai cunoscute lucrari ale acestuia sunt gravurile din ciclul Apocalipsa, considerate de critici una dintre cele mai reusite cautari artistice ale chipului Raului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )