Libnet.ro
UNICEF

09:15

Incendiu urias langa Bucuresti. Un om a murit si mai multi au fost raniti

Antena3 Antena3,
Incendiu urias langa Bucuresti. Un om a murit si mai multi au fost raniti

Un incendiu urias are loc la o cladire din localitatea Cernica. Focul se manifesta in podul imobilului. Potrivit primelor informatii, persoana a murit si alte patru au fost ranite. Mai multe. continuă pe Antena3

INCENDIU DEVASTATOR langa Bucuresti! Bilantul victimelor este coplesitor! Doi copii, la spital cu arsuri

Incendiu de proportii langa Bucuresti. O persoana a murit si alte patru au fost ranite, dupa ce focul a izbucnit la o cladire din localitatea ilfoveana Cernica. Printre raniti se afla si doi.

Mai multi ultrasi au fost condamnati dupa violentele cauzate la protestele impotriva OUG 13 din Piata Victoriei

Cel putin 12 persoane au fost condamnate in prima instanta, la Judecatoria Sectorului 1, dupa protestele violente impotriva OUG 13 petrecute in februarie 2017 in Piata Victoriei. Cea mai mare pedeapsa.

SOC la Casa Regala! Mai multi soldati din Garda Reginei, ARESTATI

Cinci soldati din Coldstream Guards au fost arestati dupa ce au fost implicati, vineri, in jurul orei 2:00, intr-o bataie care a avut loc intr-un local din aproapierea Castelului Windsor. Soldatii,.

Guvernul a decis: Ei sunt SINGURII romani care vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

Datele de ca Casele Sectoriale ale Ministerului Apararii Nationale MApN) si Ministerului Admnistratiei si Internelor MAI) scot la iveala detalii surprinzatoarele privind pensiile de serviciu ale fostilor.

O femeie de 68 de ani cu arsuri grave va fi transferata de la Pitesti la Timisoara. Ministrul Sanatatii: in Bucuresti nu mai sunt locuri, dar nu s-a pus problema refuzului

O femeie in varsta de 68 de ani care a suferit arsuri si care se afla in stare la la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti va fi transferata la un spital din Timisoara, pentru ca la Bucuresti nu mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )