Libnet.ro
UNICEF

19:00

Analog Mania-cel mai nou festival al Timisoarei: Tehnologie audio-video-foto de alta data

Adevărul Adevărul,
Analog Mania-cel mai nou festival al Timisoarei: Tehnologie audio-video-foto de alta data

Analog Mania se desfasuara intre 2-8 decembrie la Salonul Vega a Bastionului Terezia, la Casa Artelor si la Libraria Carturesti din Piata Unirii. continuă pe Adevărul

HOT! MOJO, cel mai nou si fresh proiect muzical, lanseaza single-ul Daca strig!

Sound fresh, beat-uri funk, un nou proiect si single-ul de debut Daca strig. Compus de Mihai Ristea si Alex Cotoi, single-ul de debut al trupei Mojo spune, intr-o nota melancolica, o poveste de dragoste cu un final trist. Este o piesa care ne-a placut din primul cand cand am ascultat-o. Influentele funk ne reprezinta .

Antonia Micu, de la Teatrul Municipal Targoviste, actrita in Ramai cu mine, cel mai nou serial la HBO

E multa culoare in aceasta ciocnire de singuratati, spune Antonia Ionescu-Micu, despre serialul Ramani cu mine, care va putea fi vazut la HBO. Actrita Teatrului Municipal Targoviste nu este la primul rol intr-un serial. A mai jucat in Narcisa Salbatica.

Bourceanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului, iar Laurentiu Reghecampf, cel mai bun antrenor

Capitanul echipei Steaua, mijlocasul Alexandru Bourceanu, a fost desemnat, marti seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2013, in timp ce Laurentiu Reghecampf a fost desemnat cel mai bun antrenor, in cadrul.

Actiunile marilor companii europene au inregistrat cel mai mare declin dupa luna august

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti cu cel mai mare declin dupa luna august, informeaza Bloomberg. in aceasta saptamana, investitorii asteapta date privind piata.

Fashion Bazaar, cel mai mare targ de moda, cosmetice si vintage, pe 15 decembrie, la Casa Vernescu

Casa Vernescu va gazdui pe 15 decembrie o noua editie a Fashion Bazaar, cel mai mare targ de moda, cosmetice si vintage. Evenimentul sustine un numar insemnat de tineri si consacrati designeri romani,.

Cine este Ignacio Garcia Bercero, seful negociatorilor UE pentru cel mai mare acord regional de comert liber din istorie

Un expert in relatii comerciale internationale care lucreaza de peste 25 de ani pentru Comisia Europeana a fost alegerea Bruxelles-ului pentru a conduce, din partea UE, negocierile cu SUA pentru cel mai mare acord de comert liber din istorie, Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP). Negociatorul-sef al UE pentru acest acord este Ignacio Garcia Bercero, principalul responsabil CE pentru relatiile comerciale cu SUA, Canada si tarile din vecinatatea UE.

Platini: Cel mai disputat Balon de Aur din istorie

Michel Platini, presedintele UEFA, considera ca Balonul de Aur din 2013 este cel mai disputat din istorie si ca va fi o decizie foarte dificila pentru acordarea acestuia.

Forbes: Real Madrid, cel mai bogat club de fotbal al lumii

Real Madrid este, conform jurnalistilor de la Forbes, cel mai bogat club de fotbal al lumii, formatia de pe Santiago Bernabeu avand o valoare actuala cifrata la 3. 3 miliarde de dolari. Pe locul doi se afla Manchester United 3. 165 miliarde de dolari), in timp ce pe trei se gaseste FC Barcelona 2. 6 miliarde de dolari).

Riscul de creditare al Ucrainei a crescut la cel mai ridicat nivel din Europa

Obligatiunile Ucrainei s-au prabusit, randamentul acestora a atins un nivel record, iar riscul de creditare a devenit cel mai ridicat din Europa, dupa ce autoritatile de la Kiev au folosit forta pentru a dispersa protestatarii care il contesta pe presedintele Viktor Ianukovici, relateaza Bloomberg.

Elwood, declarat in 2007 cel mai urat caine din lume, a murit la opt ani

Elwood, declarat cel mai urat caine din lume in 2007, a murit, la varsta de opt ani, acasa la stapana sa, inNew Jersey, SUA. Cainele, rezultatul unei incrucisari intre un chihuahua si un caine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2867 seconds )