Libnet.ro
UNICEF

06:00

Anamaria Prodan, despre cea mai mare temere a sa. O vede zilnic: Nu ies niciodata, imi e frica de mor

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan, despre cea mai mare temere a sa. O vede zilnic: Nu ies niciodata, imi e frica de mor

Anamaria Prodan le-a facut o marturisire fanilor. Cunoscuta impresata a vorbit despre lucrul care o sperie cel mai tare. Ce temere are sotia lui Laurentiu Reghecampf? O vede zilnic la ea in casa. Anamaria Prodan, despre cea mai mare temere a sa Asteptatul reality show care ii are in prim-plan pe Prodan si Reghecampf aduce . continuă pe Playtech

Topul judetelor cu cea mai mare rata a mortalitatii infantile. Explicatiile unui neonatolog

In fruntea clasamentului national al judetelor cu cea mai mare rata a mortalitatii infantile se afla, in ordine, Tulcea, Botosani si Salaj.

SEFUL ADR: Interoperabilitatea este cea mai mare problema a Romaniei la nivelul serviciilor publice electronice

Cea mai mare problema pe care o are Romania la nivelul serviciilor publice electronice este interoperabilitatea, a afirmat, luni, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR), Sabin Sarmas, intr-o conferinta de specialitate.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 FEBRUARIE Crestere de 0,79% pentru BET-FI, cea mai mare dintre indicii analizati

Cu un avans de 0,79%, in intervalul 4 - 11 februarie, indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), bifeaza cea mai buna evolutie dintre toate cosurile de actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) avute in vedere, in perioada mentionata.

Cea mai mare GRESEALA pe care o faci cand gatesti PIURE de cartofi

Piureul de cartofi pare banal de facut, dar exista o greseala majora pe care majoritatea o fac inmomentul prepararii. Iata ce trebuie sa stii, daca iti doresti ca piureul sa iti iasa.

Maneaua lu Greta face ravagii pe Internet. Lupta pentru mediu, asortata cu ritmuri orientale: E a treia bila da la Soare, din tot sistemul cu cea mai mare (VIDEO)

Greta Thunberg a intrat in atentia scenei globale, dupa apelul sau catre liderii mondiali pentru intetirea efoturilor de combatere a schimbarilor climatice, de la Summitul ONU din septembrie 2019. Apreciata de.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Daniela Crudu a fost BATUTA CRUNT de iubit: Amanunte nestiute din scandalul momentului

Anamaria Prodan reactioneaza dur dupa ce Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubitul ei.

PAZEA, CA VINE: Anamaria Prodan intra in POLITICA! Ce partid va avea parte de FAIMA cunoscutei impresare. E BOMBA bombelor...

Anamaria Prodan loveste din nou! De aceasta data, in politica romaneasca. GALERIE FOTO NECENZURATA) Celebra.

PAZEA, CA VINE: Anamaria Prodan intra in POLITICA! Ce partid va avea parte de FAIMA cunoscutei impresare. E BOMBA bombelor...

Anamaria Prodan loveste din nou! De aceasta data, in politica romaneasca. GALERIE FOTO NECENZURATA) Celebra.

Cine este barbatul misterios in bratele caruia s-a fotografiat Anamaria Prodan? Legatura dintre cei doi este inedita!

Anamaria Prodan nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta este cunoscuta in intreaga lume, iar recent a primit si titlul de cea mai sexy impresara pentru jucatorii de fotbal.

Cum arata vila de lux pe care Anamaria Prodan o detine in Dubai. Coboara din casa direct la mall

Familia Anamariei Prodan este in centrul discutiilor in aceasta perioada prin prisma reality show-ului Prodanca si Reghe. Pretul succesului, aparut recent pe sticla. Cu aceasta ocazie, fanii cuplului pot vedea cum locuiesc, ce mananca si ce discutii se poarta in casa lor, in special in cea din Dubai, unde isi petrec majoritatea timpului. Cum arata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )