Libnet.ro
UNICEF

01:05

SEFUL ADR: Interoperabilitatea este cea mai mare problema a Romaniei la nivelul serviciilor publice electronice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 SEFUL ADR: Interoperabilitatea este cea mai mare problema a Romaniei la nivelul serviciilor publice electronice

Cea mai mare problema pe care o are Romania la nivelul serviciilor publice electronice este interoperabilitatea, a afirmat, luni, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR), Sabin Sarmas, intr-o conferinta de specialitate. continuă pe Ziarul Bursa

FBI: China este cea mai mare amenintare la adresa Statelor Unite

FBI a identificat China ca fiind cea mai mare amenintare la adresa Statelor Unite, iar directorul agentiei, Christopher Wray, a afirmat ca Beijingul incearca sa fure tehnologie prin toate mjloacele necesare.

Surpriza totala la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este cea mai noua concurenta de la Kanal D

La Bravo, ai stil! Celebrities se mai alatura o prezenta stilata. Astista, a carei ascensiune a inceput la Vocea Romaniei, ajunsa de curand la o forma de zile mari, vine cu forte proaspete pentru a pune mana pe marele premiu al competitiei ori pentru a bifa o experienta de neuitat. Cine este cea mai noua .

Ninsori ca pe vremuri, in Romania. Unde este cel mai mare strat de zapada, de aproape 150 centimetri

Cel mai mare strat de zapada din tara masurat la o statie meteo este de 141 de centimetri, la Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras, potrivit meteorologilor sibieni.

SUA isi inchide granitele pentru cea mai mare economie a Africii

Administratia Trump a emis un nou ordin prezidential ce vizeaza limitarea accesului la sistemul sau de imigrare pentru sase tari. Mai exact, incepand din 22 februarie 2020, cetatenii din Nigeria, Eritreea, Sudan, Tanzania, Kargazstan si Burma Myanmar) nu vor mai putea beneficia de vize de imigrant.

Cea mai mare GRESEALA pe care o faci cand gatesti PIURE de cartofi

Piureul de cartofi pare banal de facut, dar exista o greseala majora pe care majoritatea o fac inmomentul prepararii. Iata ce trebuie sa stii, daca iti doresti ca piureul sa iti iasa.

Maneaua lu Greta face ravagii pe Internet. Lupta pentru mediu, asortata cu ritmuri orientale: E a treia bila da la Soare, din tot sistemul cu cea mai mare (VIDEO)

Greta Thunberg a intrat in atentia scenei globale, dupa apelul sau catre liderii mondiali pentru intetirea efoturilor de combatere a schimbarilor climatice, de la Summitul ONU din septembrie 2019. Apreciata de.

Acesta este cel mai mare obiect pirotehnic din lume. A intrat in Cartea Recordurilor - VIDEO

Un obiect pirotehnic urias a fost detonat in statul american Colorado, stabilind un nou record Guiness, informeaza BBC.

Costel Alexe spune ca va discuta cu Garda de Mediu despre controale pe santiere: Poluarea in orase este mult mai mare la inceputul primaverii

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, duminica, la Iasi, ca va avea discutii cu reprezentantii Garzii de Mediu pentru un control tematic pe santiere. Potrivit lui Alexe, aproape jumatate din poluarea cauzata de particula PM10 ar putea si eliminata prin salubrizare, transmite Mediafax.

Seful Tesla are o mare problema cu Facebook si a aratat-o din nou

Seful Tesla, Elon Musk, are o mare problema cu Facebook, reteaua condusa de Mark Zuckerberg. Si, din cand in cand, isi aduce aminte de acest lucru. De cand au inceput scandalurile pentru.

Cea mai periculoasa intersectie din Romania. Greseala fatala pe care o fac soferii cand ajung acolo

Intersectia Drumului National 15 cu Drumul Judetean 156A este, adesea, scena unor accidente grave, desi este cea mai semnalizata intersectie din judetul Neamt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )