Libnet.ro
UNICEF

19:15

Anamaria Prodan, despre cei trei antrenori din viata ei. Pe unul singur l-a numit zeu

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan, despre cei trei antrenori din viata ei. Pe unul singur l-a numit zeu

Anamaria Prodan este foarte antenta atunci cand selecteaza antrenorii alaturi de care lucreaza. Si vrea ca acestia sa fie frumosi. Sexy impresara a vorbit despre antrenorii cei mai importanti din viata ei profesionala, dar si personala. Pentru ca unul dintre alesi este chiar sotul ei, Laurentiu Reghecampf. Iar Florin Bratu si Dan Alexa sunt ceilalti . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan, urmarita penal: Am un dosar privind manipularea rezultatelor meciurilor Ce partide sunt vizate

Anamaria Prodan este in atentia procurorilor, intr-un dosar care cerceteaza zece partide disputate in Liga 2. Se suspecteaza ca aceste jocuri ar fi fost trucate pentru a obtine sume importante la pariuri. Este vorba despre zece meciuri disputate de Gloria Buzau, in editia 2014-2015. Mai multi jucatori si antrenori sunt pe lista persoanelor suspecte, dar .

Anamaria Prodan i-a facut parastas mamei sale! Cum a visat-o pe Ionela, chiar inainte de aceasta zi

Anamaria Prodan retraieste unul din cele mai grele momente din viata sa decesul mamei ei. Cunoscuta impresara i-a facut parastas celei care i-a dat viata, asa cum arata datinile. Cum a visat-o pe Ionela Prodan in acea zi? Ce mesaj i-a transmis Anei? Anamaria Prodan i-a facut parastas mamei. A pomenit-o intr-un cadru restrans .

Anamaria Prodan, la mormantul mamei sale. Ionela Prodan ar fi implinit 73 de ani

Anamaria Prodan a organizat un parastas pentru regretata ei mama, cantareata Ionela Prodan. Impresara a mers la cimitirul unde se odihnesc parintii ei, marti, in ziua in care artista ar fi implinit 73 de.

Van Halen s-a stins din viata, la 65 de ani: de ce a decedat rockerul care a influentat o generatie

Unul dintre cele mai importante nume ale muzicii rock s-a stins din viata. Eddie Van Halen avea doar 65 de ani, iar cei mai multi il stiu datorita trupei pe care a fondat-o cu fratele sau in.

EXCLUSIV Suma fabuloasa pe care o plateste Adrian Mutu drept pensie alimentara celor trei copii din casniciile anterioare. Este de ordinul miilor de euro, lunar

Selectionerul Under 21 se afla la al treilea mariaj si are, in total, patru copii. Noi am aflat ce fel de relatie are Mutu cu copiii sai si cu cat contribuie la intretinerea acestora. Patru copii din trei casnicii! Poreclit Briliantul, Adrian Mutu se numara printre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, fiind considerat .

Doliu in lumea filmului: Actorul Clark Middleton s-a stins din viata la 63 de ani din cauza virusului West Nile

Celebrul actor si regizor, Clark Middleton s-a stins din viata la 63 de ani din cauza virusului West Nile. Acesta a murit duminica, pe patru octombrie si era cunoscut pentru rolurile sale din Lista Neagra, .

Cele mai spectaculoase creatii Kenzo. Designerul a incetat din viata la 81 de ani!

Lumea internationala a modei este in doliu dupa moartea celebrului designer Kenzo. Iata cateva dintre cele mai spectaculoase creatii Kenzo lansate de-a lungul anilor.

Oamenii toxici din viata ta, in functie de zodie. Ce secrete ascund

Relatiile toxice pot sa fie oriunde. in familie, intre prieteni, la serviciu. Dar ce schimba situatia radical este ca poate sa fie o alegere sau un dar, cum e in cazul prietenilor in paralel cu cel al membrilor familiei. Este important sa identificam cand o persoana este toxica pentru noi si acea relatie ne da .

Cleopatra Stratan e majora! 10 imagini ale transformarii ei in cei 18 ani de viata

Celebra inca de la varsta de numai trei anisori, cea care il interpreta pe Ghita, Cleopatra Stratan, a devenit astazi majora. Iata cateva imagini care surprind transformarile prin care a trecut aceasta de-a lungul timpului. Imagini ale transformarii Cleopatrei Stratan, pana la cei 18 ani Cleopatra Stratan s-a nascut pe data de 6 octombrie2002, la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )