Libnet.ro
UNICEF

14:30

Anamaria Prodan, marturii CUTREMURATOARE despre MOARTEA Ionelei Prodan: M-a luat de mana si... (FOTO)

B1 B1,
Anamaria Prodan, marturii CUTREMURATOARE despre MOARTEA Ionelei Prodan: M-a luat de mana si... (FOTO)

Anamaria Prodan isi aduce aminte cu mult drag si dor de mama sa, artista Ionela Prodan, care a trecut in nefiinta acum mai bine de doua luni. Ea a postat pe retelele sociale doua fotografii insotite de mesaje. continuă pe B1

ANAMARIA PRODAN, marturisire teribila dupa moartea IONELEI PRODAN: M-a tinut de mana si...(FOTO)

La scurt timp dupa moartea marei artiste Ionela Prodan, fiica sa, Anamaria a facut publice doua fotografii, fiecare fiind insotite de mesaje emotionante. intr-una dintre fotografii, impresara apare alaturi de.

indragit artist roman, marturii CUTREMURATOARE despre adolescenta CHINUITA: Dormeam de FOAME!

CRBL a marturisit ca, inainte de a cunoaste celebritatea cu trupa Simplu, statea cu chirie si n-avea bani nici de mancare. Lumea ne vedea la televizor, rula videoclipul pe canalele de muzica, dar viata.

ANAMARIA PRODAN a cedat! Decizie radicala, dupa moartea IONELEI PRODAN: Nu am mai mancat absolut nimic! FANII sunt devastati

Anamaria Prodan a cedat nevoii de a pune capat kilogramelor in plus! Cu multa determinare impresara a dat jos 15 kilograme in doua saptamani printr-o metoda la indemana oricui. Dieta pe care a adoptat-o nu.

Din pacate, dupa MOARTEA Ionelei Prodan o alta veste CUTREMURA muzica populara! Este vorba de indragita interpreta Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu sustine ca poate comunica cu cei din lumea de dincolo si ca are vise premonitorii. Artista a afirmat ca le-a visat pe Ionela Prodan si Ileana Ciuculete: Am visat-o pe Ionela Prodan cum.

ULUITOR! IONELA PRODAN s-a iubit in SECRET cu un cunoscut CANTARET! Abia acum s-a aflat! SOC pentru Anamaria Prodan...

De ani buni au existat zvonuri cum ca Ionela Prodan si Ion Dolanescu ar fi avut o relatie de dragoste. Aceste zvonuri au devenit virale dupa moartea regretatului interpret, chiar daca Ionela Prodan a negat cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )