Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, dupa MOARTEA Ionelei Prodan o alta veste CUTREMURA muzica populara! Este vorba de indragita interpreta Elena Merisoreanu...

B1 B1,
Din pacate, dupa MOARTEA Ionelei Prodan o alta veste CUTREMURA muzica populara! Este vorba de indragita interpreta Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu sustine ca poate comunica cu cei din lumea de dincolo si ca are vise premonitorii. Artista a afirmat ca le-a visat pe Ionela Prodan si Ileana Ciuculete: Am visat-o pe Ionela Prodan cum. continuă pe B1

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o alta doamna a muzicii romanesti a incetat din viata: Cu TRISTETE am aflat de la Mioara Velicu...

Interpreta de muzica populara Maria Butaciu a incetat din viata la varsta de 78 de ani. Artista era internata de o luna la Spitalul Floreasca din Capitala, in urma unui accident vascular cerebral. Maria.

ANAMARIA PRODAN, marturisire teribila dupa moartea IONELEI PRODAN: M-a tinut de mana si...(FOTO)

La scurt timp dupa moartea marei artiste Ionela Prodan, fiica sa, Anamaria a facut publice doua fotografii, fiecare fiind insotite de mesaje emotionante. intr-una dintre fotografii, impresara apare alaturi de.

Coincidenta ULUITOARE legata de moartea Ionelei Prodan! O alta MARE ARTISTA a avut aceeasi SOARTA! Abia acum s-a AFLAT

Vestea ca Maria Butaciu a plecat dintre noi luni seara a indurerat mii de fani. Artista de muzica populara s-a stins luni seara pe un pat de spital, dupa o lunga suferinta. Aceasta se afla in coma din luna .

Panica pe aeroportul Otopeni. Un avion TAROM a fost intors din drum, dupa ce un geam s-a fisurat. Reactia companiei

Panica pe aeroportul Otopeni, marti dimineata. Un avion Boeing 737 al TAROM, care zbura pe ruta Bucuresti - Amsterdam, a fost intors din drum dupa ce un geam s-a fisurat in zbor. in urma cu doar cateva.

Panica pe aeroportul Otopeni. Un avion TAROM a fost intors din drum, dupa ce un geam s-a fisurat

Panica pe aeroportul Otopeni, marti dimineata. Un avion Boeing 737 al TAROM, care zbura pe ruta Bucuresti - Amsterdam, a fost intors din drum dupa ce un geam s-a fisurat in zbor. in urma cu doar cateva.

Dupa MOARTEA Stelei Popescu, un nou anunt TRIST ZGUDUIE Romania: Din PACATE, este vorba de indragitul Alexandru ARSINEL... (FOTO)

Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, indragita actrita Stela Popescu. Mai mult, sotia lui a fost imobilizata la pat, iar aceste suferinte i-au agravat starea de.

Din pacate, incepem ziua cu o veste trista din tenis: Da, este vorba de una dintre cele mai mari jucatoare...

Veste trista pentru iubitorii tenisului. Rusoaica Maria Sharpaova a decis sase retragade la turneul de la Birmingham pentru a se odihni in vederea turneului de la Wimbledon, mult mai important ca.

Fanii sunt in lacrimi, din pacate este vorba de SMILEY si PAVEL BARTOS: PRO TV tocmai a facut anuntul...

Noul sezon al emisiunii Vocea Romaniei aduce multe schimbari. Dupa ce s-a anuntat ca Irina Rimes o va inlocui pe Loredana Groza si, totodata, nici Adrian Despot nu va mai avea scaun de jurat, se pare ca.

Mesajul emotionant transmis de ISU Bucuresti, dupa moartea motociclistului din Capitala: Nae era unul dintre cei mai buni. Se afla mereu in gura focului, iar dincolo de el nu mai era decat prapadul

Un motociclist din Bucuresti si-a pierdut viata intr-un accident rutier care s-a produs pe Splaiul Independentei, pe sensul de mers dinspre Sos. Virtutii catre Sos. Grozavesti, in dreptul statiei de metrou.

TRISTETE pentru fanii MARIEI CIOBANU! Din pacate, e adevarat! IONUT DOLANESCU a confirmat tot! indragita cantareata...

Lovitura pentru fanii muziicii populare! Din pacatemarea artista Maria Ciobanu si-a anulat concertele din Romania si a ramas in SUA ca sa-si ingrijeasca sotul, grav bolnav. Maria Ciobanu 80 de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )