Libnet.ro
UNICEF

12:45

Anastasia, veriga slaba dintre Donald Trump si Vladimir Putin

România Liberă România Liberă,
Anastasia, veriga slaba dintre Donald Trump si Vladimir Putin

Afacerea Trump-Rusia capata dimensiunea unei soap opera exotica dupa arestarea unei tinere escort-gi. continuă pe România Liberă

Intalnirea dintre Donald Trump si Kim Jong-un: Presedintele cunoaste riscurile, a spus directorul CIA, Mike Pompeo

Directorul CIA, Mike Pompeo, a aparat decizia presedintelui american, Donald Trump, de a se intalni cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, subliniind faptul ca presedintele intelege riscurile care vin odata cu aceasta intalnire, scrieBBC.

Elvetia vrea sa medieze intalnirea istorica dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Ministerul elvetian de Externe s-a declarat pregatit sa medieze discutiile dintre Statele Unite si Coreea de nord, scrie Reuters.

Calca Donald Trump pe urmele politicii comerciale a lui Richard Nixon? Care sunt mizele razboiului tarifelor pe importurile de otel si aluminiu

Razboiul comercial pe care presedintele Donald Trump l-a declansat este alimentat de sloganul America first. Considerand ca deficitele comerciale apar din cauza competitiei straine care transfera joburile americane peste granita, presedintele SUA a inceput sa-si onoreze, din mers, una dintre promisiunile facute in campanie. Dar, oare, care vor fi efectele cresterii tarifelor pe comertul cu otel si aluminiu?.

Vladimir Putin nu are adversar la prezidentiale: 70% dintre rusi intentioneaza sa-l voteze

Presedintele in exercitiu Vladimir Putin este creditat cu 69% din intentiile de vot la alegerile prezidentiale de duminica din Rusia, potrivit ultimului sondaj oficial autorizat inainte de scrutin, a anuntat.

Necunoscutele intalnirii dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Presedintele american a precizat ca discutiile cu nord-coreenii sunt in desfasurare pentru a stabili data si locul intalnirii cu liderul de la Phenian. Functionarii de la Casa Alba si de la Departaemntul de Stat, luati prin surprindere.

Donald Trump, fata in fata cu Kim Jong-un. CIA: Cea mai importanta intalnire din ultimele decenii

Donald Trump si Kim Jong-un se intalnesc intr-o moment decisiv pentru linistea mondiala. Directorul Agentiei Centrale de Informatii CIA), Mike Pompeo, a declarat ca Trump va rezolva problema cu dicatorul.

Donald Trump si-a ales sloganul pentru alegerile prezidentiale din 2020 (VIDEO)

Donald Trump si-a ales sloganul pentru alegerile prezidentiale din 2020 din SUA unde vrea sa candideze pentru cel de-al doilea mandat. Sloganul nostru cand vom intra in campanie - va vine sa credeti sau nu.

SUA: Donald Trump si-a ales sloganul pentru alegerile prezidentiale din 2020: Sa pastram America mareata!

Presedintele american Donald Trump si-a ales deja sloganul pentru alegerile prezidentiale din 2020, unde vrea sa candideze pentru un al doilea mandat: Sa pastram America mareata Keep America Great!).

VIDEO SUA: Donald Trump si-a ales sloganul pentru alegerile prezidentiale din 2020: Sa pastram America mareata!

Presedintele american Donald Trump si-a ales deja sloganul pentru alegerile prezidentiale din 2020, unde vrea sa candideze pentru un al doilea mandat: Sa pastram America mareata Keep America Great!).

Donald Trump a facut o gafa uluitoare la un eveniment. Gestul presedintelui, criticat de toata lumea

Donald Trump a facut o gafa care a fost criticata de toata lumea, atat in SUA, cat si in restul lumii. Presedintele a participat la ceremonia de semnare a legii prin care SUA impun taxe pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )