Libnet.ro
UNICEF

11:01

Intalnirea dintre Donald Trump si Kim Jong-un: Presedintele cunoaste riscurile, a spus directorul CIA, Mike Pompeo

Hotnews Hotnews,
 Intalnirea dintre Donald Trump si Kim Jong-un: Presedintele cunoaste riscurile, a spus directorul CIA, Mike Pompeo

Directorul CIA, Mike Pompeo, a aparat decizia presedintelui american, Donald Trump, de a se intalni cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, subliniind faptul ca presedintele intelege riscurile care vin odata cu aceasta intalnire, scrieBBC. continuă pe Hotnews

Elvetia vrea sa medieze intalnirea istorica dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Ministerul elvetian de Externe s-a declarat pregatit sa medieze discutiile dintre Statele Unite si Coreea de nord, scrie Reuters.

Necunoscutele intalnirii dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Presedintele american a precizat ca discutiile cu nord-coreenii sunt in desfasurare pentru a stabili data si locul intalnirii cu liderul de la Phenian. Functionarii de la Casa Alba si de la Departaemntul de Stat, luati prin surprindere.

Intalnire fara precedent intre Donald Trump si Kim Jong-Un/ Acestia vor discuta despre viitorul programului nuclear din Coreea de Nord

Donald Trump a acceptat invitatia din partea liderului nord-coreean, Kim Jong-Un, de a organiza o intalnire fara precedent pentru a discuta despre viitorul programului nuclear, informeazaThe Guardian.

Intalnire fara precedent intre Donald Trump si Kim Jong-un/ Acestia vor discuta despre viitorul programului nuclear din Coreea de Nord

Donald Trump a acceptat invitatia din partea liderului nord-coreean, Kim Jong-un, de a organiza o intalnire fara precedent pentru a discuta despre viitorul programului nuclear, informeazaThe Guardian.

Anastasia, veriga slaba dintre Donald Trump si Vladimir Putin

Afacerea Trump-Rusia capata dimensiunea unei soap opera exotica dupa arestarea unei tinere escort-gi.

Presedintele Coreii de Sud considera ca o intalnire intre Donald Trump si Kim Jong-un ar putea duce la renuntarea la programul de inarmare nucleara a Coreii de Nord

Presedintele sud-coreean, Moon Jae-in, considera ca o intalnire intre liderul american si omologul sau nord-coreean ar putea duce la renuntarea la programul de inarmare nucleara a Coreii de Nord, informeaza Reuters.

Presedintele Coreei de Sud considera ca o intalnire intre Donald Trump si Kim Jong-un ar putea duce la renuntarea la programul de inarmare nucleara a Coreii de Nord

Presedintele sud-coreean Moon Jae-in considera ca o intalnire intre liderul american si omologul sau nord-coreean ar putea duce la renuntarea la programul de inarmare nucleara a Coreei de Nord, informeaza Reuters.

Rex Tillerson: SUA asteapta un raspuns din partea Coreei de Nord privind intalnirea intre Donald Trump si Kim Jong-Un

Rex Tillerson, secretarul american de stat, a afirmat ca SUA asteapta un raspuns din partea Coreei de Nord in privinta unei intalniri intre cei doi presedinti. Nu am auzit niciun mesaj direct din.

Presedintele cunoaste riscurile intalnirii cu Kim Jong-un

Directorul CIA, Mike Pompeo, a aparat decizia presedintelui american, Donald Trump, de a se intalni cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, subliniind faptul ca presedintele intelege riscurile care vin odata cu aceasta intalnire, informeaza BBC.

BREAKING NEWS Donald Trump a acceptat o intalnire cu Kim Jong-un, dictatorul de la Phenian

Presedintele american Donald Trump a acceptat sa se intalneasca, pana in luna mai, cu liderul nord-c.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )