Libnet.ro
UNICEF

16:45

Anca este romanca desfigurata de un grup de adolescenti din Marea Britanie. Au luat foc si au sarit pe mine FOTO

Antena3 Antena3,
Anca este romanca desfigurata de un grup de adolescenti din Marea Britanie. Au luat foc si au sarit pe mine FOTO

Anca, o tanara romanca care locuieste in Doncaster, a fost atacata cu brutalitate de un grup de adolescenti, chiar in fata locuintei sale din Marea Britanie. Femeia a impartasit pe pagina sa de. continuă pe Antena3

Flota Rusiei din Marea Neagra va primi 13 nave echipate cu rachete de croaziera Kalibr

Flota rusa din Marea Neagra ar urma sa fie completata cu 13 nave si vase noi, dintre care unele vor fi echipate cu rachete de croaziera Kalibr, a anuntat luni comandantul Districtului militar Sud, generalul Aleksandr Dvornikov, fara sa precizeze insa data la care aceste noi echipamente vor intra in dotarea flotei, scrie Agerpres, citand agentia de presa rusa TASS.

O ROMANCA a fost BATUTA cu BESTIALITATE de mai multi ADOLESCENTI, in fata locuintei sale din Marea Britanie (FOTO)

O romanca de 34 de ani care locuieste in orasul englez Doncaster a fosta batuta crunt de un grup de adolescenti, chiar in fata casei sale, pentru ca le-a cerut sa vorbeasca mai incet intrucat copiii.

Romanca desfigurata de mai multi tineri pe o strada din orasul englez Doncaster. Le-am spus sa vorbeasca mai incet ca dorm copiii

Anca, o tanara in varsta de 34 de ani din Romania, a fost batuta cu brutalitate de mai multi tineri, chiar in fata casei in care locuieste din orasul englez Doncaster.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )