Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romanca desfigurata de mai multi tineri pe o strada din orasul englez Doncaster. Le-am spus sa vorbeasca mai incet ca dorm copiii

Adevărul Adevărul,
Romanca desfigurata de mai multi tineri pe o strada din orasul englez Doncaster. Le-am spus sa vorbeasca mai incet ca dorm copiii

Anca, o tanara in varsta de 34 de ani din Romania, a fost batuta cu brutalitate de mai multi tineri, chiar in fata casei in care locuieste din orasul englez Doncaster. continuă pe Adevărul

ALOCATII COPII 2019. Copiii vor primi mai multi bani de la stat. Cand intra in vigoare majorarea

Copiii vor primi mai multi bani la alocatie. Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor copiilor, masura urmand sa se aplice incepand cu data de.

Synevo Romania inaugureaza primul sau centru de recoltare din orasul Calarasi

Synevo Romania, a inaugurat pe data de 11 martie primul sau centru modern de recoltare din orasul Calarasi.

BBC Londra: De ce atat de multi oameni pleaca din capitala britanica?

Londra ramane o economie de succes, nu doar in comparatie cu restul Marii Britanii, ci si cu alte orase internationale. in ultimul deceniu, economia metropolei s-a extins cu o cincime. Mai multe magazine, restaurante si baruri s-au deschis pentru deservi locuitorii. Ca urmare, populatia Londrei si zona urbana din jurul acesteia au crescut semnificativ, majorandu-se [] .

Stare de alerta in Noua Zeelanda. Aeroportul din orasul Dunedin, inchis din cauza prezentei unui pachet suspect

Politia neo-zeelandeza a decis duminica sa inchida aeroportul din orasul Dunedin din cauza prezentei unui pachet suspect pe pista, transmite Reuters. Politistii s-au deplasat la locul incidentului, iar.

O romanca a fost BATUTA cu BESTIALITATE in Marea Britanie, in fata casei sale. Atacatorii au DESFIGURAT-O: Le-am spus sa faca liniste si au sarit pe mine (FOTO)

O romanca in varsta de 34 de ani a fost batuta cu bestialitate de mai multi tineri in orasul Doncaster, din Marea Britanie. Aceasta era in curtea casei sale cand le-a spus unor tineri care se aflau pe.

Anca este romanca desfigurata de un grup de adolescenti din Marea Britanie. Au luat foc si au sarit pe mine FOTO

Anca, o tanara romanca care locuieste in Doncaster, a fost atacata cu brutalitate de un grup de adolescenti, chiar in fata locuintei sale din Marea Britanie. Femeia a impartasit pe pagina sa de.

O ROMANCA a fost BATUTA cu BESTIALITATE de mai multi ADOLESCENTI, in fata locuintei sale din Marea Britanie (FOTO)

O romanca de 34 de ani care locuieste in orasul englez Doncaster a fosta batuta crunt de un grup de adolescenti, chiar in fata casei sale, pentru ca le-a cerut sa vorbeasca mai incet intrucat copiii.

Prahova: Imagini NECENZURATE cu bataia salbatica dintre mai multi tineri, in Strejnicu. Motivul este halucinant

Imagini necenzurate cu bataia salbatica dintre mai multi tineri, in Strejnicu. Motivul este halucinant Camerele de supraveghere au surprins intreg momentul salbatic petrecut in-week end, in.

Ionut Radu, inclus in echipa celor mai buni tineri ai ultimei etape din Europa

Ionut Radu 21 de ani), capitanul nationalei U21 a Romaniei, a bifat o performanta remarcabila in urma meciului cu Juventus, din Serie A.

Investitorii cu nervi tari de pe bursa romaneasca au facut de doua ori mai multi bani in 10 ani decat strainii care au mizat pe burse de top

Romanii care nu s-au speriat de momentele in care actiunile romanesti s-au prabusit de-a lungul ultimilor 10 ani au castigat de aproape doua ori mai mult decat investitorii straini care au mizat pe marile burse internationale, potrivit statisticilor MSCI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )