Libnet.ro
UNICEF

13:45

Anca Serea este buna de plata. Cati bani trebuie sa dea dupa ce a pierdut procesul

Playtech Playtech,
Anca Serea este buna de plata. Cati bani trebuie sa dea dupa ce a pierdut procesul

Anca Serea si Adi Sina sunt parinti responsabili si fac totul pentru ca cei sase copii ai lor sa aiba o educatiei buna, chiar daca asta inseamna sa scoata din buzunar sute de mii de euro. Aceasta raspundere pare ca a cazut cam greu la bugetul familiei. Prezentatoarea Prima TV, titulara contractului de la unitatea . continuă pe Playtech

Cati bani castiga Teo Trandafir la Kanal D. Suma pare din alta lume, ce spune vedeta TV

Cat castiga Teo Trandafir si ce salariu are vedeta de televiziune, este o intrebare care se afla pe buzele multora. Raspunsul acesta a venit chiar din partea ei. Vedeta a explicat cum sta treaba in ce priveste remuneratia ei. Cati bani castiga Teo Trandafir la Kanal D Teo Trandafir este cu certitudine una dintre cele .

Cati bani mai trimit acasa romanii din diaspora. in 2019 echivala cu 3% din PIB-ul Romaniei

Conform datelor Bancii Mondiale, valoarea sumelor trimise in Romania in 2019 este de 7,2 miliarde de dolari, acestea reprezentand 3% din PIB-ul Romaniei, se arata intr-un comunicat al TransferGo, care subliniaza cati bani, in medie, trimit romanii din strainatate in tara.

Cati bani le da Ilie Nastase copiilor si fostelor sotii in fiecare an. Sumele sunt colosale, a ramas fara avere

Ilie Nastase, pe langa faptul ca este recunoscut ca un mare sportiv, este recuoscut si pentru multele sale casatorii. in umra acestor relatti, cum era de asteptat, au aparut si copii. Ilie Nastase se poate mandrii cu 5 urmasi, dar costurile sunt pe masura. Ilie Nastase, cinci casatorii si cinci copii De-a lungul carierei sale .

Ireal! Cati bani i-au fost ceruti unei fete pentru niste haine comandate online dupa Brexit

Efectele iesirii Regatului Unit din UE nu inceteaza sa afecteze cetatenii. Din pacate, dezavantajele ies rand pe rand la iveala, astfel ca exclusivitatea a ajuns sa se resimta puternic la buzunarul britanicilor. Un exemplu recent este cel al unei tinere, care si-a comandat, ca de obicei, niste haine la reducere prin intermediul unei comenzi online, .

Petre Roman are o avere fabuloasa. Cati bani a strans intr-o viata din politica

Se pare ca fostul prim-ministru al Romaniei a reusit sa stranga o avere considerabila. La varsta de 74 de ani, Petre Roman are toate motivele sa nu duca grija zilei de maine. Asadar, cati bani a strans si ce pensie incaseaza tatal Oanei Roman? Cati bani a reusit sa stranga Petre Roman Daca majoritatea persoanelor .

Daniela Gyorfi, momente de groaza dupa aparitia in Playboy. Cati bani a primit si ce a patit cantareata

Pentru ca azi e ziua de nastere a prezentatorului Catalin Maruta 43 de ani), echipa i-a facut o surpriza, punandu-l sa ghiceasca care sunt cele trei vedete care au aparut in Playboy si care se afla dupa un paravan. Daniela Gyorfi, momente de groaza dupa aparitia in Playboy Provocarea nu s-a dovedit insa a fi .

Cati bani trimit in tara romanii plecati la munca in strainatate: nu-si fac viata usoara

Majoritatea romanilor care au plecat in strainatate si-au facut un obicei din a livra bani in tara. in acest fel, nu-si fac viata foarte usoara peste granita, dar, cei mai multi, de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )