Libnet.ro
UNICEF

09:01

Anca Serea prezinta din nou stirile sportive. Cu ce televiziune a semnat!

ADPM ADPM,
Anca Serea prezinta din nou stirile sportive. Cu ce televiziune a semnat!

Dupa o lunga perioada in care nu am mai vazut-o pe micul ecran in calitate de prezentator tv, Anca Serea revine curand la pupitrul stirilor sportive. Iata cu ce televiziune a semnat! . continuă pe ADPM

Anca Serea revine la TV. Cu ce super-vedeta din Romania o sa fie colega

Prima TV relanseaza stirile. Dupa ce au dat de veste venirea Andreea Berecleanu la pupitrul Focus, postul TV revine cu o noua surpriza pentru telespectatori, anuntand alte nume noi in echipa stirilor. Anca Serea si Florin Caruceru vor prezenta stirile sportive. Anca Serea, din nou la sport. Va fi colega cu Andreea Berecleanu, la Prima .

Anca Serea revine pe micile ecrane, alaturi de Andreea Berecleanu. Cele doua vedete vor prezenta stirile la Prima Tv

Anca Serea revine pe micile ecrane. Frumoasa bruneta va prezenta, alaturi deFlorin Caruceru, stirile sportive dela 18, pePrima TV. Mabucurcaamsansade.

Anca Serea revine pe sticla. Unde va putea fi vazuta frumoasa bruneta

Anca Serea si Florin Caruceru vor prezenta stirile sportive la Prima TV. Ultimele rezultate, noutati despre sportivii romani, toate competitiile de amploare vor fi redate in fiecare zi la cel mai important jurnal de la Prima TV, FOCUS 18.

Anca Serea, dorinta neasteptata la final de 2020. A facut anuntul in direct la TV

Desi a devenit ultima oara mama in urma cu putin peste un an, Anca Serea are o dorinta neasteptata la final de 2020. Sotia lui Adi Sina a facut anuntul, in direct, la TV. Anca Serea isi mai doreste un copil?! in vara anului 2019, Anca Serea devenea mama, pentru a sasea oara. Aceasta a .

Dan Bittman socheaza din nou. Rasturnare de situatie, ce a transmis acum e fara precedent (exclusiv)

Dupa declaratiile incredibile facute despre pandemia de coronavirus, Dan Bittman socheaza din nou. Solistul trupei Holograf a transmis un mesaj fara precendent romanilor. Rasturnare de situatie! Ce spune acum Dan Bittman despre pandemia de COVID-19 Luni de zile, solistul trupei Holograf a sustinut ca virusul COVID-19 nu exista, ca totul este o inventie a autoritatilor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )